Nézze meg, mit reklámoznak a magyar modellek ősszel!

Nemrég megmutattuk, hogy milyen látványos, celeblányokkal telepakolt kampányokkal hívják fel magukra a figyelmet a világ vezetői divatházai, de nem volt nehéz dolgunk az őszi-téli szezon bénább hirdetéseinek összeállítása során sem. Ezúttal annak járunk utána, hogy milyen reklámokban, illetve címlapokon kaptak helyet hazánk legismertebb szupermodelljei. Nézze meg a hajtás után, hogy mit népszerűsít Mihalik Enikő vagy Axente Vanessa 2015 második felében!

Hazánk egyik legaktívabb modellje, Mihalik Enikő még augusztusban kapott címlapot az orosz Harper's Bazaarban, de a Numéro Tokyo is a békéscsabai modellt tette az októberi kiadás elejére. Mihalik egyébként az 1987-ben alapított francia márka, a Paule Ka 2015-ös őszi-téli kollekcióját reklámozza a szezonban. A modell hétköznapi viseletre alkalmas, hetvenes éveket idéző elegáns ruhákban látható az Andreas Larsson által lőtt sorozaton. Mihalik irigylésreméltó alakjára a fehérneműkben utazó Eres is felfigyelt, a francia márkának javarészt szatén és csipke termékeket népszerűsít a szupermodell. Mihalik még a svéd fast-fashion márka, a H&M felkérésére is igent mondott a szezonban, aminek köszönhetően egyszerre látható fiatal kolleganőjéval, Axente Vanessával az őszi-téli katalógusban.

A tavaszi-nyári időszakban a Massimo Duttit és a H&M-et promotáló Axente Vanessa egy igazi luxuskampánnyal nyitja az őszt, mivel a Chanel "Sous le Signe du Lion" néven futó ékszerkollekcióját népszerűsíti. A Chanel szépségkampányában is helyet kapó modellt Dominique Isserman kapta lencsevégre Velencében. A tavalyi őszi-téli időszakhoz hasonlóan, Axente az amerikai Vogue szeptemberi számában is feltűnik, méghozzá olyan A-listás modellek társaságában, mint például Karlie Kloss vagy Caroline Trentini. A Jamie Hawkesworth által készített képet ide kattintva nézheti meg.

Az Art Modells üdvöskéje, Menyhért Aliz nemcsak a Givenchy kifutóján sétálhatott végig a divathéten, de a luxusmárka őszi-téli kampányában is helyet kapott. A modell Candice Swanepoel és Stella Lucia mellett pózol az a Mert Alas és Marcus Piggott által készített sorozaton. Menyhért nemcsak luxusruhát, hanem ékszert is promotál, ő lett ugyanis a Van Cleef & Arpels 2016-os Cruise kollekciójának arca. A modell az 1906-ban alapított párizsi ékszermárka „Pink Flamingo” névre keresztelt vörös korall, arany és zafír darabjait népszerűsíti a tehetős vásárlóknak.

Palvin Barbara a tavalyi évhez hasonlóan idén is a fizetőképes tizenéveseket megcélzó Rosa Cha termékeit reklámozza, olyan szupermodellek társaságában, mint Gigi Hadid, Kate Moss húga, Lotti Moss és Emily DiDonato. Palvinban 2015 második felében is láttak fantáziát a farmermárkák kreatívosai, a modell ezúttal Adrian Grenier színésszel reklámoz farmercuccokat a Buffalo by David Bitton megbízásából.

Patinszki Misa a Dolce & Gabbana napszemüvegkampánya után az olasz divatház családias hangulatú, őszi-téli hirdetésében is helyet kapott, de a felkapott modellfiú az egyik arca a Bottega Veneta, valamint a Tomas Maier 2016-os resort kollekciójának is. Rajzák Kinga a Hugo Boss elő-őszi kampányának arca lett a szezonban, de a modellel várhatóan találkozunk még a szeptemberi divathét meghatározóbb kifutóin is. A korábban Nike hirdetésekben feltűnt Hodosi Anitával pedig a New York-i Cushnie et Ochs készítette el a 2016-os resort kollekciójának katalógusát. A magyar modellek legfrissebb munkáiért kattintson a galériára!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek