Eljött a fekete szájak és okker szemek ideje!

A nyár mindig a natúr sminkek évszaka – naná, kinek van kedve 40 fokban alapozóban izzadni? –, de végre itt az ősz és lassan eljön a hangsúlyosabb sminkek ideje. Szerencsére ebben a szezonban is mindenki talál magának való, trendinek számító sminket, a MAC ugyanis ismét négyféle trendet prezentált: az egyik a lázadó punkoknak kedvez, a másik a természetesség kedvelőinek, de a kísérletező kedvű nők és a lustábbak is találnak maguknak való tippeket. Részletek a hajtás után!

Beautiful & damned

Divat a szofisztikált punk, melyhez bátran kell bánni a fekete színnel: vagy a szájat vagy a szemet hangsúlyozzuk sötét színekkel, és most elmehetünk egész extrém irányokba is. Például divatosak a Libertine, Vivienne Westwood vagy Masha Ma kifutóján látott különleges tusvonalak és arcfestések (persze azért kicsit finomítva) és tuti befutó a Giles fekete rúzsozása. A MAC sminkesei utóbbit készítették el a sminkbemutatón, a galériában megnézheti lépésről lépésre, ön hogyan utánozhatja a trendet!

Strenght & beauty

A punkos festésekkel ellentétes irányzat, a természetes aligsmink is trendi, szóval ha ön azok közé tartozik, akik nem tudnak hangsúlyos sminket viselni, van remény. Most viszont nem a cuki, pink árnyalatok tarolnak, hanem visszafogottabban rózsaszín, enyhén csillogó, sárgásabb, természetes színek. A kifutókon Alberta Ferrettinél, Alexis Mabille-nál, a J. W. Andersonnál és a Moschinónál sminkelték eszerint a modelleket. A MAC sminkmesterei finoman csillogó anyagokat vittek fel modelljükre, ezt is megnézheti a galériában!

Love worn

Talán a természetes aligsmink után ez a kedvenc trendünk, ugyanis ha akarjuk, ha nem, tulajdonképp mindig így nézünk ki nap végére: a Love worn azt jelenti ugyanis, hogy olyan sminket tegyünk fel, ami reggeltől estig az arcunkon lehet és azzal együtt változhat. Enyhén szabálytalan füstös szemsminket, kicsit elfolyt hatású szemfestéket, összességében nézzünk ki úgy, mint aki túl van egy 8 órás munkanapon és épp csak arra volt ideje, hogy újrapúderezze az arcát. A kifutókon Ann Demeulemeesternél, Cavallinál, Paul Sminthnél és a Sass&Bide-nál kaptak a modellek gondosan kivitelezett hanyag sminket, amit ön is elkészíthet, ha követi a galériában látható lépéseket – vagy egyszerűen nem foglalkozik túl sokat napközben sminkjével és este kicsit lefáradva megy bulizni.

Red 70's

Itt most nem csak a vörös rúzsokról van szó, hanem a terrakottás, narancsos szemsminkekről és arcszínezőkről. A retro stílusú ruhák mellé nagyon fog illeni a Preen, a Pucci és Antonio Marras kifutóján is látott sárgás, retro smink. Pirosító helyett inkább a fényekkel játsszon, a szemére is nyugodtan fessen okker színeket – hogy hogyan, a galériából megtudhatja!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Címkék
Érdekességek