Nézze meg az eddigi legmenőbb VMA szereléseket!

Augusztus 30-án immár 32. alkalommal kerül megrendezésre az egyik legszórakoztatóbb celeb összeröffenés, az MTV Video Music Awards. Az idén a Los Angeles-i Microsoft Theater-be szervezett esemény hatásvadász szettjeire felfigyelt a Harper's Bazaar szerkesztősége is és készítettek egy összeállítást az elmúlt három évtized legemlékezetesebb VMA-s estélyi ruháiból. Nézze meg a hajtás után, hogy milyen ruhakölteményekben parádézott Madonna, Naomi Campbell vagy Rihanna a vörös szőnyegen!

Jól láthatóan a nyolcvanas és a kilencvenes években még nemigen alkalmaztak a hírességek stylistokat, azért aztán többször mellényúltak a vörös szőnyeges szettjükkel, mint napjainkban. Madonna például menyasszonynak öltözve ment az első VMA-re 1984-ben. A kilencvenes évek legelején Kim Basinger macskanőnek öltözött, de valószínűleg ma már nem viselne olyan vastag gumihajpántot a vörös szőnyegen, mint akkoriban. A grunge éveiben nemcsak Courtney Love és Kurt Cobain hódoltak a trendnek, de Cindy Crawford is azt a látszatot kívánta kelteni, mintha nagy rajongója lenne az alternatív irányzatnak.

Meglepő, de még a 21.század legelején sem nyüzsögtek stylistok, fodrászok és sminkesek a sztárok körül, de Britney Spearst azért már megtalálta egy öltöztető a 2002-es esemény előtt – sajnos. Az ezt követő éveket elnézve azonban Rihannának, Beyoncénak, Katy Perrynek már szerencséje volt, nem is lőttek annyira mellé a ruhaválasztással, mint elődeik, bár  Lady Gaga vagy Miley Cyrus azért tudnak meglepetéseket okozni performansz-szerű bevonulásaikkal. Nézze meg a galériában az MTV Video Music Awards legemlékezetesebb pillanatait!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra