Most vásároljon be a Je Suis Belle-nél!

Nyár végén, a fast fashion kiárusítások után rendszeresen tartanak kisebb-nagyobb leárazásokat a magyar tervezők is: ha alig várta, hogy végre olcsóbban megszerezze, amit kinézett még a tavaly őszi Fashion Week Budapesten, eljött az ön ideje. A Je Suis Belle a nyári kollekció leértékelése mellett még olcsóbban, 5000-25.000 forint közötti áron a mintadarabjait is értékesíti, a The Garden Studióban pedig a 30%-os kedvezmények mellett 8 ezer forintos ruhák is kaphatók.

Je Suis Belle Sample Sale

Mindig nagyon várjuk a Je Suis Belle mintadarab kiárusítását, mert potom pénzekért lehet csodaszép ruhákhoz jutni. Így van ez idén is, nehezen hagytuk ott a 8-12 ezer forintos pasztellszínű ruhákat, szoknyákat, felsőket, a féláron kínált táskákat és a plüsspulóvereket, de így legalább önnek több esélye van jó darabokat kifogni. Arra azért készüljön fel, hogy a mintadarabok kábé 36-os méret körül készülnek, tehát nagyrészt S-esek, de mindnek gyönyörű az anyaga, a szabása, a színe, hibás ruhákat nem láttunk a fogasokon. A táskák között vannak shopperek 5 ezer forintért és hátizsák is kapható 15 ezerért, szóval ha jót akar magának, még ma munka után elnéz az 581. Designer Pop Up Store-ba. 

Hol, mikor?

Cím: 581 Designer Pop Up Store, 1052 Budapest, Deák Ferenc utca 9-10.

Nyitva tartás: augusztus 26-29., 11:00-20:00

Részletek a bolt és a Je Suis Belle Facebookján!

The Garden Studio akciók

Tomcsányi Dórinál egy ideje 30%-os kedvezményekkel lehet a ruhák egy részét megvásárolni, de most már van külön 8 ezer forintos kínálat is: szuper anyagból készült csíkos ruhák, sínyomatos pulóverek és régebbi kollekciók egy-egy darabja lóg a fogasokon, megéri benézni, hátha pont azt találja meg, amire régen vágyott. Emellett a Smallgarden néven futó gyerekruhakollekció darabjait is kipakolták, ezeket szerdától hétfőig lehet beszerezni a The Garden Studióban. A gyerekruhák közt a pólók és kisnadrágok 5 ezer forintba kerültek – volt, ami eredetileg 14, más 10 ezer forint körüli összegbe került.

Hol, mikor?

Cím: The Garden Studio, Budapest, Paulay Ede utca 18

Nyitva tartás: a Smallgarden ruhákat augusztus 26. 10 órától hétköznaponta és szombaton este 8-ig lehte megvásárolni. Az akciónak augusztus 31-én, hétfőn este 6-kor van vége. 

Facebook-esemény: itt nézheti meg a Smallgarden kiárusítás részleteit! Itt pedig további információkat talál a The Garden Studióról és akcióikról.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra