Megvan, kik tervezik Madonna új turnéruháit

Madonnáról a napokban azért cikkeztek, mert 57 éves lett, azonban van egy – divatszempontból – sokkal fontosabb hír is: kiderült, kik tervezik az énekesnő következő turnéjának ruháit. Az egyik választás nem meglepő, hiszen a popdíva legfrissebb klipjében is vele dolgozott, a másik nevet olvasva viszont eléggé felhúztuk a szemöldökünket.

2012-ben Madonna olyan nevekkel állt össze, mint Jean Paul Gaultier, a Dolce&Gabbana vagy éppen a Prada, a mostani neveket pedig a Fashionista írta meg. Kiderült, a Bitch I'm Madonna-klipben is látott Moschino-ruhák mögött álló Jeremy Scott lesz az egyik tervező, aki jelmezeket készít az énekesnő következő, Rebel Heart névre hallgató turnéjának fellépéseihez.

Ez talán annyira nem is sokkoló hír, hiszen a bohém és néha érthetetlen dizájn remekül passzol a lassan 60 évesen is kirobbanó erővel bíró énekesnőhöz. A másik név viszont annál inkább: a januárban a Gucci élére kerülő Alessandro Micheléről van szó. Mondjuk az kiderült, hogy a tervező nem a Frida Giannini-éra alatt megszokott vonalat viszi tovább – emiatt is kíváncsiak vagyunk arra, vajon milyen szettek készülnek a közös munkából.

Madonna a 2012-es turnéjának egyik állomásán
Madonna a 2012-es turnéjának egyik állomásánJeff Fusco / Europress / Getty

Különbség egyébként nemcsak a tervezési stílusban van, hanem a celebkapcsolatokban is: míg Scott örömmel veszi körbe magát Moschinóba bújtatott hírességekkel, addig a Gucci tartózkodott az ilyesfajta PR-megoldásoktól – éppen amiatt, mert sokszor érte vád a márkát, hogy "túl elérhető". Kíváncsiak vagyunk, hogyan fogadja a vásárlóközönség ezt a lépést.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek