Így lett jó csaj Olivia Palermóból

Az időnként idegesítően ártatlan képet vágó Olivia Palermo sikeresen bebetonozta magát a divatvilág elitjébe az elmúlt években. Azonban ne feledkezzünk el arról sem, hogy ahogy Beyoncé esetében, úgy a connecticuti születésű előkelőségnél sem volt ez mindig így. A hajtás után megnézheti, hogy hogyan lett az MTV-n futó „The City” névre keresztelt reality főszereplőjéből divatikon és nemzetközileg elismert „jó csaj”.

Ahogy a legtöbb híresség esetében, úgy az 1986-os születésű Palermónál is voltak hullámvölgyek az öltözködésben, de a mélypont vitathatatlanul a 2006-2009-es időszak volt, amikor még nem mozgott annyira otthonosan a vörös szőnyegen és nem volt tapasztalata abban, hogy hogyan kell elindulni egy fotósoktól hemzsegő koktélpartira. Vélhetően ennek a bizonytalanságnak tudható be az a sifon ujjal és vastag fehér övvel felturbózott sárga ruha is, amit egy állatmintás cipővel viselt az UGG Australia üzletének megnyitóján New Yorkban.

Stílusának kiforratlanságára utal az Audrey Hepburn arcával ellátott fehér pamutruha is, amiben egy 2007-es aukción vett részt New Yorkban. Ebben az időszakban, azaz karrierje kezdetén Palermo ragaszkodott az övekhez, majd a 2008-2009-es időszakban kísérletezett kicsit a maszkulin vonallal is. 2010-ben egy nyaralós virágmintás ruhában ment el a 2010-es Fashion's Night Out rendezvényre, de úgy tűnik, hogy ennek ellenére többen is láttak benne fantáziát, mivel 2011-ben már a Mango arcaként mutatkozhatott be. Az áttörés kétségkívül 2012-ben következett be, amikor a mérvadónak számító Page Six New York egyik legjobban öltözött nőjének kiáltotta ki.

Elképzelhető, hogy a lapnak tudható be az is, hogy már felkészülten és magabiztosan mozgott a 2012-es tavaszi-nyári kollekciókat bemutató párizsi divathéten. Azt nem tudjuk, hogy mi keresnivalója volt a Cannes-i filmfesztiválon, de a 2013-as évben oda is egy aranyszínű Roberto Cavalli ruhában érkezett a „The Immigrant” című film premierjére. Ebben az évben egy hasonló árnyalatú Dennis Basso ruhában választották meg a CFDA Fashion Awards egyik legjobban öltözött nőjének is. Napjainkra pedig már nagyon is tisztában van azzal, hogy melyek azok az alapdarabok, amikkel szinte lehetetlenség mellélőni. Nézze meg a galériában, hogy hogyan kupálódott ki Olivia Palermo az elmúlt pár évben!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra