Vegye le a bugyit a négyeshatoson!

Mindenkivel előfordulhatnak balesetek, kiváltképp menstruáció idején, vallja a tervezőnő, aki úgy érzi, piaci rést használ ki egy olyan bugyi szabadalmaztatásával, amit két oldalán a melltartóhoz hasonló kis horgokkal kell összekapcsolni. A Slick Chicks bugyik tervezőjük szerint így bármikor könnyen le- és felvehetőek – adta hírül a Mashable, de mi nem vagyunk meggyőzve arról, hogy ennek valóban van értelme. Pedig próbájuk megtalálni. 

slickchicksonline.com

A gyártók szerint bárkivel előfordulhat olyan, hogy bugyit kéne cseréljen, de nem tud levetkőzni, mert nyilvános helyen van. Nos, az ötletgazda Helya Mohammadian a lapnak elmondta, az általuk kifejlesztett kapcsolós bugyi megoldhatja ezt a problémát, mert ezt a bugyit bárhol le és fel lehet venni könnyedén, az optimista hölgy szerint akár egy étterem közepén is. "Ezt a terméket olyan hölgyeknek terveztem, akik abba a kellemetlen helyzetbe kerülnek, hogy nem tudnak kiszaladni a mosdóba" – állítja Mohammadian, de mi továbbra sem értjük, hogyan cserél az ember nyilvános helyen feltűnés nélkül bugyit, még akkor is, ha nem kibújni kell belőle, hanem szétkapcsolni.

Ami minket illet, a csatos bugyi hasznát egyedül gyógyászati esetekben tudjuk elképzelni, bár nem volt a kezükben, így nem tudjuk tesztelni, mennyire valós a könnyen cserélhetőség, de az biztos, hogy nyolcezer forint körül mozog a fehérneműk ára. Arról már nem is beszélünk, mit fognak szólni a férfiak, akik egy melltartóval sem képesek boldogulni (persze letépni nyilván ezt is le lehet..). Mohammadiannak amúgy van ilyen elmélete, hogy a szuperfüggetlen nőknek alkotta meg a fehérneműt, a szuperfüggetlen nő tehát némi tekergés és küzdelem után kihúzza egy üzleti tárgyalás közben a bugyiját a farmerjéből, majd betöm a helyére és alig másfél óra alatt mindkét oldalon össze is kapcsolat egy tisztát. Vagy valami ilyesmi... Nos, ön szerint menő az oldalt kapcsos bugyi, vagy oltári baromság? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1580) (2193) Ciki!
Mustra