Nézze meg Johnny Depp lányának rapid stílusfejlődését!

Kamaszkorba lépett a kilencvenes évek két legnagyobb sztárja, Johnny Depp és Vanessa Paradis lánya, Lily-Rose Depp, akinek minden esélye megvan arra, hogy Cara Delevingne és Kendall Jenner után ő legyen az következő „Jó csaj”. A közösségi oldalaknak köszönhetően a 15 éves celebgyerek öltözködési szokásaira felfigyelt a Style.com is, melynek segítségével összeállítottunk egy listát Lily-Rose Depp pár hónap alatt végbemenő stílusfejlődéséről.

A szerencsés kamaszlány korához illően jól láthatóan még keresi a saját stílusát, sőt nemegyszer előfordult olyan eset is, hogy anyja kilencvenes évekbeli ruhájában jelent meg egy-egy fesztiválon. De egyébként sem veti meg a húsz évvel ezelőtt is divatosnak mondott laza farmereket, hasvillantós felsőket, kockás ingeket és túlméretezett pulóvereket, ahogy jól állnak rajta a jelmez-szerű darabok és vintage ruhák is.

Az elmúlt hónapokban azonban valami megváltozott, Lily-Rose Deppen hirtelen kevesebb lett a tinik által annyira felkapott Silly Bandz kiegészítő és egyre többször kapták lencsevégre designer ruhákban. Idén márciusban már tetőtől-talpig Chanelben érkezett a Chanel Metiers d'Art néven futó kollekciójának bemutatójára New Yorkba, majd a nemrég lement haute couture héten már az egyik főszereplője volt a luxusdivatház showjának. Karl Lagerfeldnek pedig annyira megtetszett a különleges arccsontú sztárgyerek, hogy őt bízta meg a Chanel 2015-16-os őszi-téli kollekció népszerűsítésével is. Ide és ide kattintva bekövetheti Lily-Rose Deppet, akivel várhatóan még sok izgalmas dolog fog történni az elkövetkezendő pár évben, de addig is nézze meg a galériában, hogy hogyan öltözik Johnny Depp és Vanessa Paradis lánya!

Oszd meg másokkal is!
Mustra