Vajon mit árulnak Vajna Tímea barátnői?

Amazing day with the Girls

A photo posted by @luxuryvintagebudapest on

Az Instagramon botlottunk bele Vajna Valentin-napra-gyémántot Tímea oldalán a Luxury Vintage Budapest nevű üzletbe, amit egyenesen Vajnáné barátnői nyitottak! Azonnal el is mentünk a boltba, mely alig egy hete működik, hogy megnézzük, milyen vintage luxusruhákat kínálnak.

Az üzlet az Apáczai Csere János utca 17-ben található, nem messze a Vörösmarty tértől. Sokmindent elképzeltünk, de pozitívan csalódtunk, a rögtön segítségünkre siető lány maga az egyik tulajdonos, a ruhák ízlésesek, és egyáltalán nincsenek túlárazva. 40-60 ezer forintért lehet például alig pár éves Stella McCartney felsőkhöz, ruhákhoz jutni, kifogástalan állapotú Balmain cuccokból sincs hiány (egy pulóver például 19 ezer forint), és a cipőválaszték is szép és jó állapotú darabokból áll (de egyelőre főként 36-37-es méretben).

First steps to our new luxury second hand shop...*

A photo posted by @luxuryvintagebudapest on

Találtunk 19 ezer forintos TB cipőt, de általában 45 ezer forint körül alakultak az árak. Ez persze soknak tűnhet első hallásra, de egyrészt ezek a darabok újonnan tényleg ötször-tízszer ennyibe kerülnek, másrészt  a külföldi aukciós oldalakon is – használtan – körülbelül az itteni árak duplájáról indulnak.

A ruhák és kiegészítők eredetiségét a tulajdonosok tudják garantálni, hisz javarészt az ő vagy ismerőseik gardróbjából kerül ki a bolt készlete. A táskafelhozatal is impozáns (akárcsak az éppen záró Il Bacióban), de egy Chanelért mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, olyan 4-500 ezer forintot kell fizetni, viszont van egy piros Yves Saint Laurent táska 145 ezerért és a Just Cavalli is nagyjából ebben az árfekvésben van.

YSL awakening(145000)

A photo posted by @luxuryvintagebudapest on

A szépen berendezett és jól összeválogatott készlettel induló Luxury Vintage Budapesttel egyetlen kifogásunk akadt, a vintage: merthogy a ruhák egyelőre tényleg nem 10-20-60 éves ritkaságok, hanem friss tervezői darabok, de állítólag hamarosan érkezik egy nagyobb adag valóban vintage és retro készlet egy megbízható forrástól. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra