OFFLINE

Nehogy a teste miatt szégyenkezzen a strandon!

2015. június 28., vasárnap 12:25

A Swimsuitsforall nevű fürdőruhabolt, ami – ahogyan a neve is mutatja – arról híres, hogy bármilyen méretű nő talál náluk magára divatos fürdőruhát, a legújabb kampányában azt hangoztatja, hogy ne érezze magát kellemetlenül a strandon csak azért, mert nem tökéletes a teste. A Huffington Post híre szerint a kampány élére állt Denise Bidot plus-size modell és egy videóban mutatják meg, hogy narancsbőrrel és pluszkilókkal is lehet élvezni a strandot.

Az egy dolog, hogy az idei év nagy slágere, a neoprén bikini nem mindenkin áll jól, de sokan inkább ki sem mennek a strandra ha súlyfelesleg van rajtuk, vagy éppen nem tökéletes a bőrük. Éppen ezt a gondolkodásmódot szeretné a fürdőruhás cég megváltoztatni Denise Bidot segítségével, aki egy szexi és teljesen utómunkamentes reklámfilmben hangsúlyozza, hogy minden test a strandra való. Ezzel egyébként arra a reklámkampányra reflektálnak, amiben egy fogyasztószer reklámozta magát azzal, hogy akinek nincs lapos hasa, annak már nem is jó a teste ahhoz, hogy strandolni menjen. "Itt az ideje, hogy befejezzük a szabadkozást. Azt szeretném ha a nők magabiztosak és szexik lennének attól, hogy önmagukat adhatják" – mondta a plus-size modell, aki arról is beszélt, hogyan fogadta el önmagát. "Mindent szeretek a testemen. Megtanultam, hogy minden egyes porcikámat imádjam. A narancsbőrt, a terhességi csíkokat, mindent, ami én vagyok és amiről fiatalabb koromban azt hittem, tökéletlenség. Most már tudom, hogy ezektől leszek önmagam". 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta