OFFLINE

Többé nem csúszik le a pánt nélküli melltartója

2015. június 27., szombat 09:20

A melltartó jó dolog, de sajnos a pántnélküli ruháknál vagy felsőknél sokan választás elé kerülnek: vagy felveszik melltartó nélkül, vagy választanak egy olyat, aminek nincs pántja. Igen ám, de utóbbi esetben – hiába a merevítés – alig tartja valami a melleket, ami pedig elképesztően kényelmetlen. Nem tudjuk egyébként, hogy erre miért kellett ennyi ideig várni, viszont a WhoWhatWear nemrég megtalálta a legjobb módszert.

A rövid, képpel illusztrált beszámoló szerint egyetlen lecsatolható pántra van csak szükségünk: ezt hátul rögzítsük a helyére, majd ahelyett, hogy a vállunkát átvetnénk, kezdjük el körbetekerni a melltartó alsó részén, majd a másik akasszuk be a másik pánt helyére. Ha leírás alapján nem teljesen világos, mit kell tennie, mutatjuk az ábrát is, íme:

main.original
Fotó: WhoWhatWear
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta