OFFLINE

Tevepatátlanító bugyi: menő vagy ciki?

2015. június 26., péntek 08:15

3
Fotó: seamlessthread.com

Már szabadalmaztatás alatt van a Seamless Thread nevű márka tervezője, Maggie Han legújabb munkája, a 'Camel No' fantázianevet kapott bugyi kollekció, melyből valószínűleg nem nehéz kitalálni a termék előnyeit. A rugalmas, orvosi minőségű szilikonból, poliészterből és spandex anyag keverékéből készült fehérnemű ugyanis tevepatátlanítja viselőjét, de mindemellett kényelmes, alkalmazkodik a test hőmérsékletéhez és szagtalanít is, ha beleizzadnánk.

Ha mindez úgy van, ahogy a designer állítja, akkor ezentúl kevesebb kínos pillantásban lesz része annak, aki amiatt száműzte a szekrényéből a szűk farmert, a jóga nadrágot, a biciklisgatyát és az elegáns testhezálló ruhákat, mert azok bevágtak és szinte hordhatatlanná váltak a tevepata miatt – írja a designtaxi.com.

Sehol egy tevepata
Sehol egy tevepata
Fotó: seamlessthread.com

„A nők nem akarnak tudomást venni a tevepatájukról. Én mindig is tisztában voltam a sajátommal. Elég magas vagyok, így ha egy tevepatát kiemelő ruhában állítok be egy konferenciaterembe, az éppen szemmagasságban van a jelenlévőkkel” – mondja a Han, aki a keresztanyjától merített ihletet az ötletéhez. „Nem hallottam meg, hogy mit mondott, a tevepatáját bámultam abban a gyönyörű fehér capri nadrágban” – emlékezik vissza a heuréka pillanatra a dizájner, aki állítása szerint több olyan férfival is találkozott már, akik nagy rajongói a tevepatának, így megkérték őt, hogy hagyjon fel a tevepatátlanítós ötletével. A praktikus fehérneműért egyébként 28-30 dollárt (kb.7770-8323 forint) kérnek a márka online boltjában. Ön mit gondol a fejlesztésről, nagyon kellett már egy újabb bolondság a piacra (azaz menő) vagy inkább feleslegesnek és cikinek érzi a tevepatát eltüntető bugyit? Szavazzon!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
1731 szavazat 1763 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta