OFFLINE

Ez lenne a szezon legfölöslegesebb fürdőruhája?

2015. június 25., csütörtök 09:24

A H&M leárazását böngészve bukkantunk a legextrémebb fürdőruhára, amit valaha láttunk: ráadásul nem csak a külalakja, az ára is extrém (legalábbis a H&M univerzumában), ugyanis 29.990 forintot kérte érte eredetileg. Most 17.990 forintért veheti meg a hosszú rojtokkal díszített bikinit, és ha hirtelen arra gondol, hogy hasat takaró függelékről van szó, nagyon téved, ennek a bikininek ugyanis bokáig érnek a rojtjai! A reklámfotón persze tök jól néz ki a közel 18 ezres fesztiválozós bikini, de a valóságban el sem tudjuk képzelni, milyen lehet. Jobban mondva, sajnos el tudjuk képzelni.

Ha viselője nem mereven áll benne (mint a modell), akkor a rojtok ugrálnak jobbra-balra, rosszabb esetben össze is gabalyodnak. Ha leül benne valaki, akkor körülveszik a rojtok, de a feneke csupasz lesz, ha pedig bemegy a vízbe, akkor hínárként tapad rá az extrém bikini. És vajon hogy szárad meg? Ez az egész kábé olyan, mintha valakire a nyári konyhából kirohanva ráborult volna a légyfogó függöny!

 

Az is kellemetlen lehet, amikor a strand füvén fekszik benne az ember és valaki egy méterrel távolabb rááll a rojtokra, majd mielőtt felkelünk, el kell neki magyaráznunk, hogy miért álljon arrébb. A napozás nehézségeiről nem is beszélve. A leírás szerint az alsórésze ennek a csodának tanga fazonú, ami ugye sose volt divat, és a legtöbbeknek pokolian áll, a felső része meg egy csíktop, ami szintén csak arra jó, hogy lenyomja a melleket – bár be kell látni, hogy ez esetben a bikini minden szabásbeli hibájáról elterelik a figyelmet az idétlenül hintázó rojtok. Azt egyébként végképp nem értjük, miért csak XS, S és M méretek kaphatók belőle, az L-es méretű hölgyeket miért zárják ki a rojtos buliból?

Vagy ön szerint ez mind hülyeség, a talpig rojtos bikini igenis királyul néz ki és mi vagyunk a hülyék? Ez esetben nyomjon a menőre, de ha ön szerint is hordhatatlan a H&M agyszüleménye, akkor nyomjon a cikire! (Ha pedig tud ennél extrémebbet, küldjön képet és/vagy linket ide – köszönjük!)

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
1070 szavazat 766 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta