Ez lenne a szezon legfölöslegesebb fürdőruhája?

L-es méret nem is készült belőle. Vajon miért?
L-es méret nem is készült belőle. Vajon miért?

A H&M leárazását böngészve bukkantunk a legextrémebb fürdőruhára, amit valaha láttunk: ráadásul nem csak a külalakja, az ára is extrém (legalábbis a H&M univerzumában), ugyanis 29.990 forintot kérte érte eredetileg. Most 17.990 forintért veheti meg a hosszú rojtokkal díszített bikinit, és ha hirtelen arra gondol, hogy hasat takaró függelékről van szó, nagyon téved, ennek a bikininek ugyanis bokáig érnek a rojtjai! A reklámfotón persze tök jól néz ki a közel 18 ezres fesztiválozós bikini, de a valóságban el sem tudjuk képzelni, milyen lehet. Jobban mondva, sajnos el tudjuk képzelni.

Ha viselője nem mereven áll benne (mint a modell), akkor a rojtok ugrálnak jobbra-balra, rosszabb esetben össze is gabalyodnak. Ha leül benne valaki, akkor körülveszik a rojtok, de a feneke csupasz lesz, ha pedig bemegy a vízbe, akkor hínárként tapad rá az extrém bikini. És vajon hogy szárad meg? Ez az egész kábé olyan, mintha valakire a nyári konyhából kirohanva ráborult volna a légyfogó függöny!

 

Csak 17.990 forint! Kéne?
Csak 17.990 forint! Kéne?

Az is kellemetlen lehet, amikor a strand füvén fekszik benne az ember és valaki egy méterrel távolabb rááll a rojtokra, majd mielőtt felkelünk, el kell neki magyaráznunk, hogy miért álljon arrébb. A napozás nehézségeiről nem is beszélve. A leírás szerint az alsórésze ennek a csodának tanga fazonú, ami ugye sose volt divat, és a legtöbbeknek pokolian áll, a felső része meg egy csíktop, ami szintén csak arra jó, hogy lenyomja a melleket – bár be kell látni, hogy ez esetben a bikini minden szabásbeli hibájáról elterelik a figyelmet az idétlenül hintázó rojtok. Azt egyébként végképp nem értjük, miért csak XS, S és M méretek kaphatók belőle, az L-es méretű hölgyeket miért zárják ki a rojtos buliból?

Vagy ön szerint ez mind hülyeség, a talpig rojtos bikini igenis királyul néz ki és mi vagyunk a hülyék? Ez esetben nyomjon a menőre, de ha ön szerint is hordhatatlan a H&M agyszüleménye, akkor nyomjon a cikire! (Ha pedig tud ennél extrémebbet, küldjön képet és/vagy linket ide – köszönjük!)

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Menő! (1231) (1617) Ciki!
Mustra