20 karóra férfiaknak

A HuffPoston futottunk bele egy cikkbe, ahol 100 dollárnál (28 ezer forintnál) olcsóbb karórákat gyűjtöttek össze. Ez adta az ötletet, hogy mi is készítsünk egy válogatást – igaz, mi nem csak a párezres darabokat gyűjtöttük össze, inkább arra törekedtünk, hogy a szebbeket szemlézzük.

Olyan magyar webshopot, amelyet tiszta szívvel ajánlanánk, nem nagyon találtunk, így olyan külföldi rendelős oldalakon nézelődtünk, amelyeket többnyire próbáltunk és szállítanak is hozzánk. Nagy kedvencünk, az ASOS most sem hagyott cserben: ott tízezerből megúszhatunk egy Casiót, de a manapság minden bloggerhez ingyen hozzávágott Daniel Wellington órát is megvehetjük tőlük – igaz, drágábban, mint a márka hivatalos oldaláról. Ha szereti a letisztult darabokat, de olcsón megúszná a vásárlást, akkor ajánljuk a Topman oldalát – itt is tízezer forint körüli összeget kell fizetnünk a karórákért.

Akkor sem kell szomorkodnia, ha hosszú távú befektetésként tekint az órára és ennél többet szánna rá: a luxusholmikat áruló Mr. Porter mellett a Nordstromtől és a Macy's-től is beszerezhet például Skagen, Gucci, Burberry vagy Hugo Boss darabokat. Azért egyetlen webshop mégis került a galériánkba: ez pedig a WeWood, akik faszerkezetű darabokat árulnak. Kattintson a galériáért és nézze meg, miket találtunk!

Nagyon kedveljük egyébként a GANT és a Massimo Dutti órákat is – előbbit a plázák órás standjainál találja, utóbbit a márka budapesti üzleteiben találja meg.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek