OFFLINE

28 nem szokványos ruhadarab nyárra

2015. június 24., szerda 14:57

Mivel június van, így már hivatalosan is elkezdődött a nyár – és vannak napok, amikor erre az időjárás sem cáfol rá. Előfordulhat, hogy a szekrény előtt állva azt kérdezi magától, mi a francot viselt tavaly ilyenkor és akkor jön a felismerés, hogy itt bizony vásárlásra van szükség. Ebben szeretnénk most segíteni, és a Refinery segítségével olyan nem szokványos ruhadarabokat mutatunk, amelyeket meglepően könnyű kombinálni – ráadásul egy Michael Kors-táskával ellentétben nem lógnak majd minden második tinilányon.

Minden ruhadarabból és kiegészítőből kettőt mutatunk: egy dizájnert és egy olyat, amely itthon is kapható vagy valamelyik webshopon keresztül Magyarországra is rendelhető. Azt már megmutattuk, hogy a farmerruhától nem kell félni (mutattunk is négy verziót arra, hogyan hordja), de hasonlóan bátorítanánk a csőnyakú felsők és a kicsit bumfordibb sarokkal rendelkező cipők viselésére is.

Szinte tökéletes egyezést csak néhány esetben sikerült produkálnunk, de azért a legtöbb esetben látszik, hogy nem feltétlenül éri meg esetenként tízszer annyi pénzt költeni valamire, amit sokkal kevesebbért is beszerezhetünk. A mi kedvencünk a Massimo Dutti lovaglás ihlette kollekciójából származó táska és a Quay napszemüvege – utóbbit az Asos-on találtuk, csakúgy, mint a teknőcmintás napszemüveget is. Nem nagyon szaporítanánk a szót, nézzen be a galériánkba, ahol a képaláírásokban árakat és tippeket is talál!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta