OFFLINE

A celebnőkön vagy a modelleken jobb ugyanaz a ruha?

2015. június 22., hétfő 16:30

Régen volt már olyan összeállításunk, ahol a celebnőket nem egymással, hanem a ruháik kifutós verziójával állítottuk szembe. Mivel azonban mindig érdekes látni, hogy miként festenek a tervezők kreációi "éles bevetésen", így arra gondoltuk, e heti cikkünkbe ilyen párosokat válogatunk össze. A hajtás után megnézheti, hogyan fest Sandra Bullock Monique Lhuillier-ben, Zoe Saldana Louis Vuittonban vagy Juliette Binoche Emanuel Ungaróban.

Sandra Bullock Monique Lhuillier-ben

Ki a jobb?

 • 735
  Sandra Bullock
 • 694
  A modell

Sandra Bullock a Lucy Awardson jelent meg Monique Lhuillier 2015-ös őszi-téli kollekciójának egyik darabjában. Az aszimmetrikus felsőrészből és virágmintás szoknyából álló ruhához Bullock gladiátorszandált vett fel. Mi annyira nem ajánljuk ezt a lábbelit, de írtuk már korábban is. A szettet szemhangsúlyos sminkkel és fekete-zöld kistáskával egészítetteki. Egyébként gondolta volna, hogy a színésznő tavaly töltötte be az 50-et?

Ezzel szemben a kifutós modellre bokapántos magassarkút adtak, a smink pedig hasonló volt ahhoz, amit Bullockon láthatunk. A manöken táskát nem kapott, a haját pedig hátrafésülték és összefogták.

Zoe Saldana Louis Vuittonban

És itt?

 • 1191
  Zoe Saldana
 • 138
  A modell

Bár a maxiruhákkal könnyen hibázhatunk, Zoe Saldana egész istenesen nézett ki ebben a Louis Vuitton darabban. A színésznő a Los Angeles-i Filmfesztiválra látogatott el, hogy pózoljon kicsit az Infinitely Polar Bear premierje előtt. Saldana magán hagyta a ruhához járó övet, a kifutón látott lábbelit viszont egy kényelmesebbre cserélte: egy fekete magassarkú szandált választott. A szettet egyszerű ezüstös ékszerekkel dobta fel. Titkon örülünk annak, hogy a fazon és a minta ellenére nem vette túlságosan népiesre a figurát. A sminkjében az ajkak domináltak: vörös rúzst kaptak, míg a szemek "no makeup" hatásúak voltak.

Ha már nulla smink: a Palm Springs-i rezidencián tartott privát bemutatón a Louis Vuitton natúr arccal, hangsúlyos szemöldökkel és furán vágott hajjal küldte kifutóra a modelleket. A 2016-os resort kollekcióban található ruhához enyhén bumfordi, katonai jellegű bakancsot adtak a cég stylistjai, a körmöket festetlenül hagyták, ékszerek közül pedig csak néhány fekete gyűrűt kapott a manöken.

Juliette Binoche Emanuel Ungaróban

Na jó, de vajon itt?

 • 323
  Juliette Binoche
 • 991
  A modell

Valami lehetett az ivóvízben a 60-as években, ugyanis az idén 51 éves Juliette Binoche sem néz ki annyinak, amennyi. Június 7-én látogatott el Anish Kapoor szobrász kiállítására, a versailles-i kiruccanáshoz pedig egy Emanual Ungaro-szettet választott. Az egyszerre csíkos-pöttyös, illetve nyitott és zárt felsőrészért odavagyunk, a szoknya-nadrág mutációt viszont még nem teljesen sikerült értelmeznünk. Mindenesetre a cipő helyett is mást választottunk volna, a metálos táska viszont elég kreatív választás.

De nézzük, mi történt a kifutón: március 8-án a párizsi divathéten a modellre hasonló felsőt adtak, ami aztán pliszírozott bőrpeplumban és mintás szoknyában folytatódott. Bár a képeken nem teljesen látszik, a manöken lábaira fémes anyagú cipő került, amit hátul szőr díszített. A szett része volt továbbá még két fekete latexkesztyű is. A modell ajkait feketés-lilás színűre festették.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta