OFFLINE

Ezek a kalapok vitték el az ascoti derbit

2015. június 21., vasárnap 13:26

Mint minden évben, idén is megrendezték az ascoti derbit. Bár viselkedni még mindig nem tud a látogatók egy része, az ötnapos eseményre tavaly - főleg egy korábbi szigorításnak köszönhetően - legalább felöltözniük sikerült. Tavaly a legjobb szetteket szemléztük, most viszont visszatértünk a két évvel ezelőtti koncepciónkhoz: a legjobb/legérdekesebb kalapokat mutatjuk meg. 

Természetesen II. Erzsébet királynő többször is kilátogatott a derbire - először egy fukszia, majd egy királykék, utána egy menta, végül pedig egy kanárisárga szettben (és persze hozzá tartozó kalapban). Most is voltak olyan fejfedők, amelyek igazi műalkotásnak felelnek meg - mondjuk itt nem a repülő vagy a cseresznyefa alakú darabokra gondolunk. Akadtak olyan "installációk" is, amelyekről elképzelni nem tudjuk, hogy miként lehet bennük akár egy métert is megtenni. Csak remélni tudjuk, hogy egyik hölgy sem érkezett fűzős cipőben, ugyanis ha az egyszer kikötődik, nem tudnak lehajolni, hogy bekössék. Kattintson a fenti képre és nézze meg, mit láthatott az, aki kilátogatott az idei derbire!

Persze nemcsak II. Erzsébet vett részt a rendezvényen a királyi családból, de unokája, Zara Phillips valószínűleg szívesen visszaforgatná az idő kerekét. Nem, nem viselkedett válalhatatlanul, de egy rossz ruhaválasztásnak miatt azt kezdték el pletykálni, hogy gyereket vár. És nem elég, hogy sárga ruhájának előnytelen szabása párhónapos terheshasat kölcsönzött neki, a gyakori hassimogatás és a táskával takargatás sem az ellenkezőjéről igyekezett meggyőzni az embereket. A 34 éves Phillips korábban azt nyilatkozta, hogy első gyermeke után a 2016-os olimpiáig nem szeretne másikat - az olimpiai ezüstérmes lovastusázó ugyanis szeretné ott is megmérettetni magát. Phillips szóvivője pedig cáfolta is a derbis szett miatt elindult híreszteléseket, és elmondta, hogy a 2016-os olimpiai tervek természetesen még aktuálisak.

Ki, mikor, merre? 

A pár évvel ezelőtti dress code szabályozást segíti a Daily Mailen megjelent, protokoll-szakértővel készített cikk is, amelyből megtudhatjuk azt is, hogy melyik nap érdemes kilátogatni: a kedd az első versenynap és elég népszerű, a szerda a bukmékerek kedvenc napja, a csütörtök a Ladies Day (ami téves elnevezés, ugyanis férfiak is bemehetnek), a péntek és szombat pedig kevésbé zsúfolt, inkább a fiatalok kedvelik.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta