OFFLINE

Megint pasztellszínű kabátokban töltjük a telet

2015. június 20., szombat 15:09

A nemrég bemutatott 2016-os resort kollekciók felhozatalát elnézve pasztell árnyalatú kabátokban töltjük majd a telet. Ami leginkább azért meglepő, mert tavalyelőtt már volt egy ilyen hullám a divatházaknál, aminek hatására a fast fashion márkák is betáraztak a kényes, púderrózsaszín, felhőkék, mentazöld és vaníliasárga darabokból. Nos, úgy tűnik, hogy az őrületnek még nincs vége, amit egyértelműen a Céline indított el azzal, hogy 2012-es őszi-téli kollekciójába beépítette a túlméretezett világos rózsaszín kabátot.

Nem kellett sokáig lapozgatni a divatházak „nyaralós” gyűjteményeit ahhoz, hogy rájöjjünk, a luxusházak idén is azt szeretnék, hogy hamvas színárnyalatokat kapott kabátokban töltsük a szezont. Az Olsen ikrek márkájaként ismert The Row tejszínes árnyalatokban, míg a Chanel, a Gucci illetve a Bottega Veneta fáradt pinkben gondolkodtak. Utóbbi különösen érdekes árnyalatokkal, narancssárgával és élénk pirossal kombinálná a lányos színt.

Bár a street style fotósok már jó pár divatbloggert és hírességet lencsevégre kaptak ilyen színű kabátokban az elmúlt években, ennek ellenére a Louis Vuitton vezető tervezője, Nicolas Ghesquiere, a New York-i Boss, a MaxMara, a Burberry Prorsum, a Rag & Bone, valamint a Fendi is jónak látta divatban tartani a téliesnek egyáltalán nem mondható színeket.

Nézze meg a galériában, hogy milyen rózsaszín, kék, sárga, zöld és krém színű darabokra vadászunk a következő szezonban!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta