OFFLINE

Heti kedvenc: csőszoknya minden alkalomra

2015. június 17., szerda 13:48

Bár a midiszoknya az elmúlt szezonok nagy kedvence, a népszerűsége még mindig tart, egy rövid csőszoknya is igazán jó szolgálatot tud tenni a nyáron. Igaz, jobban kell figyelni arra, hogyan megyünk és ülünk benne, de ez már más kérdés. A hajtás után mutatjuk, hogyan érdemes hordania ezt a pofonegyszerű ruhadarabot. 

Bizonyára nem mindenkinek jó hír az, hogy a gyógypapucs idén nyáron is divatosnak számít. Ha viszont semmi ellenérzése nincs az egyébként kényelmes lábbelivel szemben, akkor nyugodtan felveheti e heti kedvencünkhöz is. Mivel a gyógypapucs, csőszoknya és fehér póló hármasa elég egyszerű, ezért érdemes feltűnőbb kiegészítőket választani hozzá.

Nyár van, szóval a színeket is sokkal bátrabban lehet halmozni, és van is miből válogatni. E heti kedvencüket hordhatja haspólóval is, mondjuk a képen látható sárga darabbal, ez a szín ugyanis - milyen meglepő - ezen a nyáron is ural mindent. A belebújós vászoncipő pedig szintén egy kötelező darab.

Persze a csőszoknya nemcsak lazán nyárias összeállításokba illik bele, elegánsabb darabokkal is lehet párosítani, mondjuk egy mintás blúzzal, egy kézitáskával és egy visszafogottabb magas sarkú szandállal.  

A hidegfront sem lehet akadály, ehhez elég egy klasszikus szabású vagy oversize blézer és egy tűsarkú cipő. Ha bízik abban, hogy a nap folyamán jobb idő lesz, akkor akár egy ujjatlan felsőt is vehet a blézer alá, mondjuk egy pöttyöset, hogy egy kicsit izgalmasabb legyen a szettje.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta