OFFLINE

Ebben a bikiniben képtelenség leégni

2015. június 16., kedd 13:38

Továbbgondolta a bikiniket egy francia cég, mely nemrég egy olyan darabot talált fel, ami szól a viselőjének, ha eljön a naptejezés ideje. Bikini connecté (Csatlakozó bikini) névre hallgat és egy vízálló, illetve lecsatolható UV-érzékelőt tartalmaz – tudtuk meg a The Localtól.

Ha nem indul el a videó, itt megnézheti új ablakban.

A szenzor méri a hőmérsékletet, és a bőrtípusunkat is figyelembe véve értesítéseket küld az okostelefonunkra, hogy mikor vigyük fel az újabb réteget és kerüljük el ezzel a leégést. Az ötlet mögött a Spinali Design márka áll és nemrég kezdték el árulni a terméket. Az alapító Maria Spinali elég banális okokkal magyarázta az inspirációt: egyszer látott valakit leégni a strandon. Ha szeretné megáénak tudni a a 149 euróba (azaz 45 ezer forintba) kerülő ruhadarabot, akkor kattintson ide – mi inkább maradunk a telefon beépített emlékeztető funkciójánál.

Érdekesség: magát a bikinit is a franciák találták fel 1946-ban.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta