A fekete vagy a bordó Balenciaga jobb Carey Mulliganen?

Carey Mulligan jó kapcsolatot ápol a Balenciagával: az elmúlt években számos alkalommal jelent meg a francia divatház ruháiban. Elég csak a 2013-as vagy az idei Met-gálára gondolni, ahol fekete estélyikben jelent meg, vagy a lent látható szettekre, amelyeket Cannes-ban, illetve a pár nappal ezelőtti Tony Awards-on viselt. Utóbbi kettőt a hasonló fazon miatt állítottuk párba és önre hárul a feladat, hogy eldöntse: vajon melyikben mutat jobban Mulligan!

Cannes vs. Tony Awards

Melyik áll jobban?

Carey Mulligan 2 évvel ezelőtt, a 66. Cannes-i Filmfesztiválra látogatott el ebben a fekete Balenciaga overálban. Bár csak a képre nagyítva látszik, a ruha felsőrésze nemcsak a fura ív miatt érdekes, hanem azért is, mert más anyagból készült, illetve egy masni is díszíti. A színésznő nem gondolta túl a szettet: platformos magassarkút húzott a lábaira, magával vitt egy napszemüveget, illetve ezüst ékszereket viselt.

Míg a celebnőt két éve szőkén láthattuk, az idei 69. Tony Awards-ra már barnára váltott. A haját kiengedte, de így is hagyta érvényesülni a bordó színű estélyit, amelynek a felsőrésze a fekete overáléra hajaz. Sajnos a cipője a képen nem látszik, a bronz színű karkötő viszont annál inkább. Nem tudjuk megmondani, hogy mi, de nekünk valami nagyon hiányzik ebből a szettből és sajnos a ruha szabása sem a legszerencsésebb, kicsit "damaszt függöny" hatású.

Keira Knightley vs. Alexa Chung

Kin jobb a fehér?

Elég nagy váltás jön, ugyanis Carey Mulligant és a Balenciágát is elhagyjuk. Keira Knightley-t még tavaly október 29-én fotózták le ebben az Alessandra Rich-ruhában, amelyben a fotós Mario Testino születésnapi bulijára igyekezett. Mivel hűvös volt, egy fekete Burberry-kabátot dobott a vállaira, a lábaira pedig arany színű magassarkút hozott, ami tökéletesen passzolt a ruha pliszírozott szoknyarészéhez. Az összeállításhoz tartozott még egy fekete kistáska is.

Ugyanez a ruha megtetszett Alexa Chungnak is, aki a Piaget új, Possession kollekciójának vacsorájára érkezett benne. A lábaira Charlotte Olympia cicás cipője került, amelynek fast fashion változatát mi is beszereztük még tavaly. Chung decens gyűrűket viselt, nyakláncot viszont nem vett fel – ezt meg is értjük, ugyanis a ruha felsőrésze és a hozzá tartozó öv önmagukban is elég hangsúlyosak.

Lady Gaga vs. Kerry Washington

Ki jobb mintásban?

A végére egy-egy mintás szett maradt, az elkövetők pedig Lady Gaga és Kerry Washington. Jó hírünk is van: ha megtetszett önnek a felső és a szoknya, együtt, de akár külön is megvehető őket 117, illetve 147 ezer forintért. Lady Gaga egyébként Londonban viselte fehér hegyes orrú magassarkúval, a 60-as éveket idéző napszemüveghez pedig hasonló stílusú frizurát is kapott. Nem szeretnénk befolyásolni önt, de nekünk nagyon bejön ez az összeállítás!

Kerry Washingtont pár ezer kilométerrel nyugatra, egészen pontosan New Yorkban fotózták le, amikor a Good Morning Americába indult, hogy ott szerepelhessen egy jót. Washington cipőválasztása Gagáéhoz hasonlóan izgalmas: ő egy trikolor, éjkék-fehér-korall színű darabot húzott a lábaira, a fehér táska arany részletei pedig tökéletesen passzoltak az ékszereihez. Az énekesnő az aviátor fazonú napszemüveg mellett döntött. Nehéz a választás, de szavazzon: önnek ki jön be jobban?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek