OFFLINE

Nincs menőbb a micimackós sportcipőnél

2015. június 13., szombat 18:38

A Disney-t mindenki szereti, ha pedig emellett ön a sportcuccokat is kedveli, akkor van egy jó hírünk: a Vans előrukkolt egy The Young at Heart (magyarul talán Örök fiatal) névre hallgató kollekcióval, amelyben a kiegészítőket ikonikus mesefigurák borítják. A mi két kedvencünk a Donald kacsás zokni és a Micimackós cipő, de akkor sem kell elkeserednie, ha önnek inkább Mickey vagy Minnie volt a kedvence gyerekkorában.

Nem ez egyébként a Vans első főhajtása a meseóriás előtt: igaz 2 éve egy cipőkből álló kollekciót készítettek, most viszont akár tetőtől talpig Donaldnak is öltözhet. A képre kattintva galéria nyílik, amelyben megnézheti a kollekció többi darabját, ha pedig kedvet kap, akkor júniustól meg is vásárolhatja őket a márka üzleteiben.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta