OFFLINE

Karkötőre nyomott metrotérkép: menő vagy ciki?

2015. június 12., péntek 10:13

metro cuff banner 1100px
Fotó: designhypeinc.com

„Az olyan kalandornőkből inspirálódtunk, akik megszállottan szeretnek új helyeket felfedezni” – állítja a Designhype.com alapítója és kreatívigazgatója, Tiffany Burnette, aki az üzletelés és tervezés mellett még arra is szakít időt, hogy vendégprofesszorként olyan neves iskolákban tartson előadásokat, mint a Pratt Institute vagy a University of the Arts. A feltörekvő márka egyik legfelkapottabb terméke egy nemcsak divatos, de praktikus karkötő is, amelyre a készítők a világ legmenőbb nagyvárosainak metrótérképét nyomták rá.

A rozsdamentes acélból készített karkötőn – amit nemcsak az urbanisztika, illetve a tömegközlekedés szerelmeseinek dobtak piacra a tervezők – ténylegesen rajta van a hálózatok dombornyomott térképe, a vonalakat pedig a fémbe festett különböző (piros, fekete, kék és lila) színekkel jelölték a készítők – írja a laughingquid.com a kiegészítőkollekcióról, melyen többek között New York, London, Párizs, Milánó, Los Angeles, Chicago és San Francisco főbb vonalait találjuk.

1082119817 (1)
Fotó: designhypeinc.com

A 18 karátos arannyal átfuttatott változaton kívül ezüst árnyalatban is beszerezhetjük a térképként funkcionáló nagyméretű karkötőt, amelyért a kivitelezéstől függően 37-80 dollárt (kb.10.272-22.213 forint) kérnek a webáruházban. Ön mit gondol, menő a karkötő, ami állítólag megkönnyíti a föld alatt céltalanul bolyongó turisták dolgát, vagy inkább cikinek találja az ötletet és nem érti, hogy miért nem elég az okostelefonban található térkép a tájékozódáshoz? Szavazzon!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
923 szavazat 1144 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta