OFFLINE

Heti kedvenc: pöttyös szoknya a kánikulai napokra

2015. június 10., szerda 13:53

Februárban megírtuk, hogy idén divat lesz a pöttyös minta is. Meg persze a kockás is, de erről már volt szó korábban heti sorozatunkban, így ezen a héten inkább az előbbire koncentrálunk, mégpedig egy nyárias miniszoknyával.  

Jó hír azoknak, akik tavaly alaposan bevásároltak a pálmafás cuccokból, ez idén is divat lesz, egy ilyen flitteres fehér pólót pedig annyi mindenhez fel lehet venni a farmersorton át a bő miniszoknyákig. Ha ön is azok közé tartozik, aki irtózik a szandáloktól, akkor megnyugodhat, az üzletekben rengeteg nyári vászoncipőt lehet kapni. 

A korall és narancssárga is minden nyáron visszatér, és most tényleg rengeteg ilyen színű holmit lehet kapni a boltokban. Kevés olyan szín van, amihez nem lehet felvenni, a zöld pont nem ilyen. és egy kis közszolgálat, ha meg akarja védeni magát az UV-sugárzás ellen, akkor mindenképpen szerezzen be egy szalmakalapot. 

Ebben a szezonban nehéz lesz kikerülni a farmeranyagot, de minek is tennénk, hiszen praktikus és jól kombinálható. Ha a farmerruhát nem érzi annyira magáénak, akkor vegyen csak egy blúzt vagy inget. Ja, és egy vastagtalpú szandál is kelleni fog, ha igazán divatos akar lenni. Ez van. 

A retróeseményeken általában elég magas az egy négyzetméterre eső pöttyös ruhák és szoknyák száma, így az utolsó összeállítás is egy múltidéző szett lett. persze nem kell külön rendezvény, hogy így öltözzön, a vintage(szerű) stílus most úgy is menő. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta