OFFLINE

John Galliano pasija öltözteti Amal Clooneyt

2015. június 10., szerda 15:49

Nem akárki tehet arról, hogy ilyen rövid időn belül stíluskirálynő lett George Clooney csinos feleségéből: az emberi jogi ügyvédnőt John Galliano pasija, Alexis Roche öltözteti és látja el jobbnál-jobb tanácsokkal. A bizalom olyannyira erős, hogy a színész nejét egy hónapon belül kétszer is lencsevégre kapták Galliano által tervezett Maison Margiela kreációban. Legutóbb például egy régi hollywoodi csillogást idéző, aranyszínű, vintage stílusú estélyiben lejtett végig a Holnapolisz tokiói premierjének vörös szőnyegén.

Nem a filmbemutató volt az első vörös szőnyeges alkalom, ahol Clooney felesége John Galliano által tervezett Margiela couture ruhát viselt, mivel Amal Clooney már az idei Met-gálán is egy ilyen piros összeállításban jelent meg New Yorkban. A tervezőválasztás miatt akkor több rajongója is kritizálta, akik nem értettek egyet azzal, hogy a sztárügyvéd éppen az antiszemita megjegyzései miatt parkoltatott tervezővel működik együtt. Azonban nem Amal Clooney az egyetlen, aki tolja a száműzetésből sikeresen visszatért Galliano szekerét, mivel olyan A-listás hírességek is nagy rajongói a tervezőnek, mint Anna Wintour, Cate Blanchett és Rihanna.

Michelle Obamához és Kate Middletonhoz hasonlóan Amal Clooney is a világ legérdekesebb és legkedveltebb hírességei közé tartozik, így természetes, hogy sokakat foglalkoztat, hogy mely tervezők ruháira hajlandó elkölteni egy kisebb vagyont. A Gallianóval és az élettársával való lepaktálás azonban sokakat meglepett, pedig Roche neve nem ismeretlen a szakmában, ő öltözteti többek között Uma Thurmant és Marion Cotillard-t is, legutóbb pedig Kendall Jennert küldte el egy elegáns Azzedine Alaia ruhában a Cannes-i filmfesztiválra, illetve ő adta rá azt a figyelemfelkeltő Calvin Klein darabot is, amit a modell az amfAR-on viselt. Bár abban van valami szórakoztató, hogy Amal Clooneynak és Kendall Jennernek ugyanaz a stylistja.

Az álompár esküvői képei megjelentek a People Magazinban is.
Az álompár esküvői képei megjelentek a People Magazinban is.
Fotó: People Magazin

„A Maison még nem kíván beszélni erről a témáról” – fogalmazott lényegre törően a divatház sajtósa, amikor a yahoo.com divatszerkesztője az ügyvédnővel való kapcsolatról érdeklődött. A szerkesztőnek sajnos azt sem sikerült kiderítenie, hogy a bimbódzó divatikon vajon Margiela ruhában fog-e pózolni a Vogue címlapján is. (Egyenlőre csak pletyka, de vélhetően sor kerül rá a közeljövőben.) Annyi biztos, hogy ha Anna Wintouron múlik (ő Galliano egyik legnagyobb rajongója), akkor garantáltan Margiela ruhát adnak majd Amal Clooneyra a talán a közeljövőben megrendezett fotózáson. A még nem hivatalos hírt alátámasztja az is, hogy a Vogue az Instagram oldalán tett közzé egy képet arról, hogy Galliano az ügyvédnő bálozós ruháját igazítja.

A tervezőzseni és stylist párja feltehetően már az ügyvédnő esküvői ruhaválasztásánál is jelen voltak, hiszen Galliano rehabilitációja éppen az Oscar de la Rentánál kezdődött, annál a divatháznál, melynek ruháját Amal Clooney esküvőjének napján viselte. Tehát Alexis Roche a páros kevésbé ismert tagja, akit egyébként a legtöbb szakember ismer és elismer a divatvilágban. Az egyik legjobb cimborája a W Magazin divatigazgatója, a sztáröltöztetőként számon tartott Edward Enniful, de Roche nevéhez fűződik az Alexa Chung féle Longchamp kampány és dolgozott már együtt a kínai szupermodellel, Lui Wennel is. Egy biztos, neve vitathatatlanul a legjobb körökben pörög, nem véletlenül figyelt fel rá a politikai elit, Hollywood krémje és a Kardashian klán is az elmúlt időszakban.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta