OFFLINE

A legviccesebb kiegészítő szakállas embereknek

2015. június 8., hétfő 09:27

Az egész egy médiahekknek tűnik, de a Virgin Trains, az egyik angol vasútársaság szakállas emberek számára tervezett úszósapkát, amely védi a  férfiak és a szakállas nők szőrét a víztől – írja a Designtaxi. 

A lycra anyagú, állítható képződmény megvédi a szakállat, és nem akadályoz az úszásban. A termék a Great North Swimre – azaz a legnagyobb nyílt vízi úszóbajnokságra – készült, amit  június közepén rendeznek meg. A meglehetősen vicces maszkot még nem láttuk profi úszókon, de ők nem is a hideg angol tavakban merülnek, ráadásul igyekeznek minél kevesebb szőrt hagyni a testükön. Döntse el, hogy menő vagy ciki a maszk!

1
 
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
956 szavazat 856 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta