OFFLINE

Ilyen, ha egy japán elkezd játszani a fagyival

2015. június 6., szombat 10:26 |

Makoto Asano úgy érezte, nem elég vidámak a Häagen-Dazs fagylaltok, ezért a hozzájuk mellékelt műanyag pálcikával elkezdett fejeket rajzolni a lágy anyagba, amit az Instagramon tárt a világ elé. Nem tudjuk, mennyire reklám, mindenesetre a Häagen-Dazs Japánban limitált kollekcióval rukkolt elő, a mitarashi kurumi (édes szójaszós és dió) valamint a kinako kuromitsu (szójabab por és édes szirup) bizonyára megfelelő alapanyag a fagylaltátalakító művész számára. Nézegesse a képeket, és mosolyogjon rá a fagyira!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta