OFFLINE

100 év ruhái alig 3 percben

2015. június 6., szombat 11:58

100 év nem kevés, de még mindig belefér pár percbe, derül ki abból a sorozatból, ami pillanatok alatt ellepte a divatvilággal foglalkozó híroldalakat. Mi is írtunk a fitnesz és a sminktrendekről, megmutattuk hogyan változott az indiai szépségideál, most pedig arra lehet rátekinteni, miben jártak az amerikai nők az elmúlt száz évben.

A magyar nők is hasonlóan öltözködtek, a stílus talán csak 1955-56 táján változott meg, amikortól anyáink a KGST piaci országok csodás szerkóit húzhatták magukra. Aztán véget értek a nehéz évek, és lassan felzárkóztunk a nyugathoz. 2015-ben a bőrdzsekivel kombinált boyfriend jeans hódit magassarkúval és az elmaradhatatlan mobillal. A Cut videó 100 éves sorozatának részeit itt nézheti meg, ez pedig a Mode által készített anyag a divat átalakulásáról.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta