Kevés pénzből is nézhet ki celebnőnek!

Nem gondoljuk úgy, hogy kizárólag azért, mert valami drágább, akkor jobb minőségű – és fordítva. A fast fashion boltoknak köszönhetően vannak olyan "kihagyhatatlan" ajánlatok, amelyekre még a dollármilliomos celebek is lecsapnak: így fordulhat elő, hogy egyre több hírességen láthatjuk viszont a H&M, a Forever21 és a NastyGal termékeit. Bár a dizájnerholmikat is kedvelik (kapják), az olcsóbb ruhadarabokat is előszöretettel viselik a Kardashian-Jenner klán tagjai, Taylor Swift, Jennifer Lopez, sőt, még Beyoncé is. A MarieClaire segítségével megmutatjuk, milyen elérhető árú darabokat viseltek a közelmúltban és ön mennyiért csaphat le rájuk!

A saját húgát is koppintó Beyoncé számára nem idegenek a fast fashion termékek: pár éve például a H&M fürdőruha-kollekciójában riszálta a fenekét. Most szintén a svéd márkától választott, méghozzá egy farmer jeggings-et, ami most 5990 forintba kerül. A szettet egy Alice + Olivia felsővel és piros leopárdmintás platformos cipővel egészítette ki.

001
Instagram / Beylite / H&M

Diane Krugert a nizzai reptéren fotózták le májusban, amikor a Cannes-i Filmfesztviálra érkezett. Az útra a hazánkba is szállító Forever21-tól választott egy ötezer forintos, szürke ruhát, amit kalappal, napszemüveggel és feteke platformcipővel vett fel.

002
Northfoto / Forever21

A culotte nadrágról már írtunk nemrég, amikor megmutattuk, milyen cipőt érdemes felhúzni a nehezen kombinálható alsórészekhez. Úgy tűnik, Jennifer Lopez kedveli a fazont: Krugerhez hasonlóan ő is a Forever21-tól választott egyet halványpink színben. Ha ön is beszerezne egyet, 25 dollárt, azaz közel 7 ezer forintot kell érte kifizetne – plusz ugye a szállítási költséget.

003
Instagram / keepcalmthinkfashion / reklámfotó

Khloé Kardashian a Twitteren osztotta meg a fotót arról a fekete ruháról, amit a napokban viselt. Bár konkrétan ezt a ruhát nem találtuk meg, de a MarieClaire szerint 42 dollárba (11 ezer forintba) került, ami reálisnak tűnik, hiszen mi is ugyanennyiért találtunk egy hasonlót.

004
Twitter / @khloekardashian / NakedWardrobe

Taylor Swift annyira szereti a fast fashion holmikat, hogy rögtön két szettje is bekerült a gyűjtésbe. Az Aqua márkától származó szettet megveheti egyben és külön-külön is: igaz, a top most készlethiányos, viszont a szoknya akciósan csak 15 ezerbe kerül.

005
Getty Images / Bloomingdales

Kourtney Kardashian is szereti a jóárasított termékeket: tavasszal például ebben a halványpink ASOS-kabátban nyomult, ami mindössze 68 dollárba, azaz 19 ezer forintba kerül. Kardashian egy teljesen egyszerű farmerrel és fekete bokacsizmával viselte.

006
Twitter / ASOS

Ahogy ígértük, újra itt van Taylor Swift, aki most egy retróhatású Missguided szettet visel. Két jó hírünk is van: az egyik az, hogy mindkét termék elérhető, a másik pedig az, hogy akciós áron. A felső most 40 dollár (alig 11 ezer forint), a nadrágért pedig kábé feleennyit, 6 ezret kell fizetnie.

007
Getty Images / Missguided

Kylie Jenner maradt a végére, aki attól a Nasty Galtól választott egy narancs színű ruhát, akik olyan szinten űzik a koppintást, hogy a divatházak cuccait is sajátjuknak hiszik. A bordázott darab egyébként teljesen átlagos, viszont úgy tűnik, másokat azért megmozgatott: a termék ugyanis máris készlethiányos lett – mondjuk az is lehet az oka, hogy csak 13 ezer forintba kerül.

008
Getty Images / Nasty Gal
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra