OFFLINE

A fehérnemű, amitől még a hónalja is szexi lesz

2015. június 4., csütörtök 09:06

A legújabb Jane Pain fehérneműket egy rendkívül egyszerű, de annál hatásosabb reklámkampánnyal népszerűsítik. Az argentin márka a Saatchi & Saatchi reklámcég csapatának ötletére optikai csalódásokkal szívatja az embereket. Könyökre, térdre vagy éppen hónaljra hihetik azt a felületes szemlélők, hogy egy melltartós dekoltázst néznek nagyon közelről – írja a Huffington Post.

A reklámok üzenete egyszerű, mégis annál hatásosabb: "Ha a könyökét / hónalját / térdét ennyire szexivé tudja tenni, akkor gondolja el, mire képes, ha a rendesen veszi fel!" – mondja a reklámszöveg és a képek sarkában látszik az is, hogy melyik testrészt bújtatták fehérneműbe a fotózás kedvéért. És hogy milyen is egy szexi hónalj? Mutatjuk a képeket!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta