OFFLINE

Rekordösszegért kelt el egy Birkin táska Hongkongban

2015. június 2., kedd 12:28 |

Több mint 223 ezer dollárért, azaz majdnem 63 millió forintért kelt el egy ritka Birkin táska a Christie's aukciósház június elsejei, hongkongi nemzetközi táska- és kiegészítő aukcióján. A névtelen, telefonos licitelő ennyi pénzért egy 2014-es, fukszia színű, gyémántokkal kirakott csattal rendelkező krokodilbőr táskát vihet haza, na meg a megtisztelő címet, miszerint ő vett valaha a legdrágábban táskát aukción. 

A Guardian híre szerint az eddigi rekordot szintén az Hermès ikonikus Birkin táskája tartotta, de egy 2011-es árverésen, Elizabeth Taylor arany és gyémánt berakásos Birkinjét kétezer fonttal olcsóbban be lehetett szerezni. Egyébként nem ez a Birkin történetének legdrágább darabja, hiszen adtak már el 284 ezer fontért, azaz 121 millió forintért is krokodilbőr táskát

Persze lehet, hogy a licitáló csak örült annak, hogy nem kellett várnia a táskára 2 évet, mint mindenki másnak, hamisítvánnyal járkálni pedig ciki, egy Hermès Birkin táska esetében talán a legcikibb, ugyanis az 1984-es megjelenése óta ez a celebek legkedveltebb táskája. Még ők is képesek várni egy-egy darabra, mert egy ilyennel járni gyakorlatilag ugyanazt jelenti, mintha egy táblát hurcolásznának magukkal azzal a felirattal, hogy nekik bejött az élet.  

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta