OFFLINE

Menő vagy ciki az új irodista táska?

2015. június 1., hétfő 12:11

Állítólag azért jó, mert minden belefér.
Állítólag azért jó, mert minden belefér.
Fotó: dagnedover.com

Meglepő újdonsággal rukkolt elő nemrég a magát megszállott táskagyűjtőnek tartó Melissa Mash, akinek akkor változott meg gyökeresen az élete, amikor üzleti tanácsadóként tevékenykedett a Coach egyik butikjában. Az eladóból üzletasszonnyá avanzsált Mash ugyanis első kézből nézhette végig, hogy mennyit küzdenek a nők azért, hogy megtalálják a számukra tökéletes táskát. Ekkor vette észre, hogy a nők elsősorban olyan táskákra vadásznak, amelyben elfér a laptopjuk, de a kulcsukat is eltudják helyezni anélkül,hogy azzal összekarcolnák a laptopjukat vagy a telefonjukat. Mash szerint igény van arra, hogy külön zsebbe lehessen elhelyezni a vizes palackot illetve a pénztárcát is.

Egy évvel a nagy felfedezés után Melissa Mash egy üzleti iskolába járt, ahol hasonló táska-problémákkal találta szembe magát, mint egykor vásárlói. „A laptopom nem fért bele a táskámba, nem beszélve a könyvekről, papírokról és a váltócipőről, mindenről ami a napi rutinhoz szükséges. Ekkor rájöttem, hogy nincs a piacon olyan márka, ami praktikus, de egyben csinos darabokat készítene. Ez volt az a pillanat, amikor úgy döntöttem, hogy tennem kell valamit ez ellen” – mesélte Mash, aki ezt követően összeállt Jessy Doverrel és Deepa Gandhival, akikkel megalapították a kézitáskákra és kiegészítőkre fókuszáló Dagne Dover nevű márkát.

A brand letisztult, logómentes, klasszikus „tote” fazont követő impregnált vászontáskái leginkább abban különböznek a vetélytársaik termékeitől, hogy sokkal nagyobb belső térrel rendelkeznek. Tehát az egyedi zsebmegoldásoknak köszönhetően elfér bennük egy 15 hüvelykes laptop, egy tablet vagy notebook, egy palack víz, egy telefon, töltő, esernyő, kulcscsomó, három toll és szájfények – írja a Huffington Post a márka innovációjáról, melynek „Tiny Tote” változatába hasonló mennyiségű tárgyat lehet suvasztani, de annak még a vállpántja is állítható.

Extra tárolóhelyekkel reklámozza magát a márka.
Extra tárolóhelyekkel reklámozza magát a márka.
Fotó: dagnedover.com

„Én általában közepes- és nagyméretű táskákkal közlekedem, sőt néha van nálam egy másik kisebb méretű táska is. Philadelphia és New York között ingázom, a pénztárcám mindig tele van apróval, van nálam két iPhone, több telefontöltő, plusz pár cipő és kulcsok. Volt, hogy a pénztárcát a kezemben kellett tartanom, mert már nem fért be a táskámba. A Dagne Dovernek hála ez többé nem gond, és rekordidő alatt ki is tudom venni a cuccaimat. Két hét használat után tudtam, hogy ez megkönnyíti az életemet és ez a lényeg" – mondja az ötletgazda, aki 265 dollárt (kb.75.345 forint) kér egy klasszikus formájú, de egyedinek egyáltalán nem mondható, sokzsebes táskáért. Ön mint gondol: szuper újításról van szó, tehát menő a 265 dolláros csoda, vagy ez igazán nem nagy ötlet, hisz eddig is kaphatóak voltak jó belső kialakítású táskák és ez nem tud sokkal többet azoknál, amiket pár ezresért kap a fast fashion boltokban, tehát ciki? Szavazzon!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
1090 szavazat 1496 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta