Lewis Hamiltonon vagy Karlie Kloss-on jobb a nadrág?

Kinek állt jobban rovatunkban többnyire csak celebnők szerepelnek. Ritka az, amikor férfiak is kerülnek a válogatásba, ha pedig megtörténik, akkor általában a saját nemükkel eresztjük össze őket. Eddig csupán egyszer volt férfi-nő párosunk – igaz, akkor a legszürreálisabb celebpárharc keretében. Azonban a tavaszi párizsi divathét fotóit nézegetve észrevettük, hogy március elején Karlie Kloss ugyanolyan nadrágban parádézott, mint Lewis Hamilton és kaptunk is az alkalmon, hogy megszavaztassuk önnel: vajon melyikükön fest jobban az alsó.

Karlie Kloss vs. Lewis Hamilton

Ki a jobb?

Március 5-e volt az idén a H&M-mel együttműködő Balmain bemutatójának napja, amire hivatalos volt Karlie Kloss és Lewis Hamilton is. Azonban nemcsak ez az egyetlen dolog volt közös bennük: ugyanazt a fehér színű, fekete cipzárral díszített nadrágot vették fel (kapták meg a cég PR-osaitól). A modell egy áttetsző felsőt és fekete szmokingzakót viselt, a monokróm szettet pedig balerinacipő és egy láncos vállpántú táska egészítette ki. Kloss sminkje kicsit fényesnek tűnik, viszont szerintünk teljesen jól áll neki a ragyogó bőr.

Hamilton (szerencsére) egy nem áttetsző fekete felsőt vett fel a nadrághoz és egy különféle anyagból és textúrából álló dzsekit rántott fel magára. Valószínűleg fázhatott, mert egy fekete katonai bakacs került a lábaira és egy bordó kalapot is viselt. A napszemüvege egész jó, viszont ezt a douche bag strasszos nyaklánc-fülbevaló párost nem teljesen értjük. Ha találkozik a 30 éves Hamiltonnal, üzenjük neki, hogy ne öltözzön úgy, mintha a One Directionben énekelne!

Zendaya Coleman vs. Iggy Azalea

Kinek áll jobban?

Zendaya Coleman két hete jelent meg a Billboardon ebben a Fausto Puglisi 2015-ös őszi-téli kollekciójából származó szettben. Az állatminta elég veszélyes, mert sokszor lotyós lesz a végeredmény, itt viszont abszolút jól néz ki az összkép – külön pirospont a színésznőnek, amiért egy égkék magassarkút választott fekete helyett. A köldök egy kicsit zavaró, de szép hasa van a celebnőnek, szóval mutogassa csak. A türkiz fülbevaló remek kontrasztot képez a kosztüm arany színű részleteivel.

Iggy Azalea egy fokkal zaklatottabb szettet épített a nadrág köré: egy áttetsző, hálós ujjakkal és középső résszel rendelkező blézert vett fel hozzá. Ő természetesen kijátszotta a fekete magas sarkú szandál kártyáját, a kanárisárga körmökre és frizurára pedig még keressük a szavakat.

Rachel Weisz vs. Taylor Schilling

Kin jobb a pöttyös?

Azt már Cannes-ban is láttuk, hogy a celebnők újra rákaptak a kosztümökre, és úgy tűnik, kedvenc mintájuk is van már: ez pedig a pöttyös. Rachel Weisz a Power of Women estre látogatott el New Yorkban, ahova ebben a mintás Givenchy-szettben érkezett: a kosztümhöz fehér inget és masnira megkötött selyemkendőt viselt. Ő is fekete magas sarkú szandált húzott a lábaira, a monokróm vonalat követve pedig a táskája is ilyen színű volt. A vörös körmök és a pipacs rúzs tökéletesen kiegészítik egymást.

Taylor Schilling is csinos volt, amikor Thakoon bemutatójára igyekezett: ő egy teljesen fekete szettben nyomult. A bővebb szabású kosztümhöz laza felsőt vett fel, a körmeit pedig sötétkékre festette. A smink nekünk kicsit túl sok és nem a rúzs miatt, mert egyedül teljesen jól megállná a helyét, de mondjuk inkább egy füstös szemmel tudnánk elképzelni. Önnek ki tetszik jobban?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek