OFFLINE

Így sminkeljen, ha leégett a napon!

2015. május 30., szombat 08:33

Nincs is tökéletesebb azoknál a nyári napoknál, amikor órákig a tengerparton, a strandon sütteti magát, vagy a medencében fürdőzik, aztán a nap végén a tükörbe nézve észreveszi, hogy a feje csaknem három árnyalattal vörösebb a testénél. A leégés nem csak baromi fájdalmas, de eltakarni is nagyon nehéz, pláne az arcon – arról már nem is beszélve, mekkora mázlija van, ha nem hámlik le. A közelgő nyári szezon alkalmából egy beauty blogger videóban mutatja be, milyen sminkelési technikákkal finomíthat a rákvörös árnyalaton anélkül, hogy irritálná az amúgy is megviselt arcbőrt.

Azt persze mindenki tudja, hogy az első és egyben legfontosabb lépés a leégés elkerülése érdekében az, hogy bekenje magát megfelelő mennyiségű és minőségű – értse: faktorszámú – naptejjel. Ez viszont még nem feltétlenül elég ahhoz, hogy megússza a rákvörös orcákat: balesetek mindenkivel előfordulnak, de ez még nem jelenti azt, hogy napokig vörös fejjel kell járkálnia. 

A Youtube egyik szépségbloggere, a BlueDressedBeauty tutorial videójában mutat be több olyan sminkelési technikát, amivel elfedheti a napsütés okozta kivörösödött arcbőrt anélkül, hogy bohócra maszkírozná magát, vagy irritálná amúgy is érzékeny bőrét. A lépések elég egyszerűek, a legtöbb általa használt terméket pedig egy sima drogériában is beszerezheti. Ha nem is az összes lépést, de párat azért érdemes megjegyezni a közelgő nyári szezonra. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta