OFFLINE

Nehezen kombinálható nadrágok? Itt a segítség!

2015. május 29., péntek 09:22

A nadrágok és szoknyák trendjei elég gyorsan váltakoznak. Ezeket követni nemcsak azért megterhelő, mert sok pénzbe kerül, hanem azért is, mert sokszor nehéz hozzájuk felöltözni. Itt nem éppen a felsőrészre gondolunk, sokkal inkább arra, hogy nem mindig lehetünk biztosak abban, milyen cipő passzol mondjuk a trapéznadrághoz vagy a térdig érő, de bő fazonú darabokhoz. Szerencsére a HuffPoston belefutottunk egy témába vágó cikkbe, ennek segítségével pedig street style fotókkal és itthon is elérhető termékek montázsival mutatjuk meg önnek, mit mivel párosítson.

Culotte

A culotte térd alá ér és meglehetősen bő – emiatt vastag lábakra nem ajánljuk, mert optikailag még inkább szélesítő őket. Ugyanezt teszi mondjuk a vékonyabbakkal is, ezért mindenképpen azt javasoljuk, magassarkúval viselje – lehetőleg olyannal, amelynek vékony a bokapántja.

Trapéz farmer

Nehéz a farmerból készült trapéznadrágot úgy viselni, hogy ne tűnjünk benne ügyeletes hippinek, viszont segíthet a dolgon az, ha nem tornacipővel, hanem mondjuk egy nyitott orrú, telitalpú lábbelivel viseli. Arra is figyeljen, hogy ne nagyon érjen a földre, mert már elmúlt 2003 és nem mutat jól, ha szétszakad a farmer szára.

Jogger nadrág

Nem igazán találtunk magyar megfelelőt a joggers szóra: igazából a répafazonú melegítőnadrág városi változatát takarja. Elég univerzális darab, így stílusától függően viselheti elegáns magassarkúval és tornacipővel is. A nadrágnak léteznek bőrből készült verziói is, azok talán egy fokkal indokoltabbak utcára, mint az edzőtermi darabok.

Kezeslábas

A kezeslábasnál arra kell figyelni, hogy mennyire széles a lábszár. Ha lábkövető (slim) fazonú, akkor egy magassarkút vegyen fel hozzá, hogy ne törjön meg a "kecsesség". Jó hír: már kevesebb mint 15 ezer forintért lehet olyan overálja, mint Carine Roitfeld-nek.

Midi szoknya

Tavaly újra divatba jött a midi szoknya, jól meg is néztük egy körképen, hogy hol mennyiért kapni. A joggerhez hasonlóan ez is elég sokoldalú: a stílusától és hangulatától függően viselheti lapostalpú sportcipővel, de akár magassarkúval is – esetünkben egy barna gladiátorszandállal.

7/8-os nadrág

A külföldön "cropped", nálunk 7/8-os néven futó fazon a boka felett végződik, így optikailag kicsit nyújt rajtunk. Éppen ezért felesleges ezt magassarkúval tetézni: nyugodtan vegyen fel hozzá valami mókás lapostalpú cipőt.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta