OFFLINE

100 évnyi indiai szépségideál egy videóban

2015. május 29., péntek 10:39

Folytatódik a százeves időszakot felölelő videósorozat. Azt már mutattuk, hogy miként változott a fitnesz, illetve a sminktrendek az előző században, most pedig megnézheti, miként értelmezték a szépséget Indiában 1920-ban vagy éppen a 2010-es években (azaz most). Érdemes megfigyelni a testfestések és az ékszerek változását is, ugyanis hullámokban tűntek el, majd fel.

Ha megnézné a képeket külön-külön, nem kell a videó Pause gombjával szórakoznia, a CUT Pinterest oldalán megtalálja őket.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta