Hercegnén landolt Abodi Dóra koronája

Hercegnét alakít az Abodi fejdíszt viselő színésznő
Hercegnét alakít az Abodi fejdíszt viselő színésznőfacebook.com/abodi.dora

Már most az új Gossip Girls-ként (A pletykafészek) emlegetik az E! tévécsatorna legújabb drámasorozatát, a The Royals-t, amit 2015 március közepe óta követhetnek a divat és sorozatrajongók. A közelmúltban az express.co.uk is bemutatta a brit királyi családról szóló sorozat főszereplőiről, Elizabeth Hurleyről, Vincent Reganről, William Moseleyról, Alexandra Parkról és Jake Maskallról készült sajtófotókat, melyek egyikén az Eleanor hercegnét alakító ausztrál színésznőn, Alexandra Parkon Abodi Dóra egyik koronaszerű fejdísze látható.

Persze nem ez az első olyan Abodi által tervezett kiegészítő, ami egy hírességen landolt, hasonló fejdíszben pózolt már Lindsay Lohan és a kaliforniai énekesnő, Jillian Banks is a „Beggin For Thread" című videóklipjében. Az E! csatorna egyébként a Kardashian klánról készített valóságshow-val (Keeping Up With The Kardashians) szerzett magának hírnevet, az új produkcióról pedig már most azt beszélik, hogy a Buckingham palota lakói is belepirulnak majd egy-egy jelenetbe.

„Ez egy igazán szexi kalandozás az udvari életben” – mutatja be a produkciót a csatorna, mi pedig kíváncsian várjuk, hogy vajon a sorozatban is feltűnik e majd egy-két Abodi kreació a jövőben. Mindenesetre az előzetes alapján izgalmas percekre számíthatunk, a már leadott epizódokat ide kattintva nézheti meg.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek