OFFLINE

Kígyós nyaklánc a divat

2015. május 22., péntek 11:17

Még javában tart a 68. Cannes-i Filmfesztivál, de már most könnyedén össze tudtunk szedni több hírességet, aki kígyós nyakéket vett fel estélyijéhez. Ezek javarészt több ezer fontos darabok, melyeket csak kölcsönbe kapnak a legnagyobb ékszerházaktól: Naomi Watts a Bulgrai arcaként természetesen tőlük kapott nyakéket, Sophie Marceau a Chopard kígyójában parádézott, míg Natasha Poly a francia Boucherontól kapott értékes kiegészítőt. Részletek a hajtás után!

Naomi Watts és a Bulgari

A színésznő az ékszerház márka-nagykövete, úgyhogy már a Golden Globe-on is lélegzetelállító Bugari kígyóval a nyakában jelent meg: a motívum maradt Cannes-ban is, de ez alkalommal egy kevesebb gyémánttal kirakott arany nyakéket kapott Watts, aki a filmfesztivál idejére időzített Cannes-i Bulgari üzlet megnyitójára vette fel a kiegészítőt. A Bulgari egyébként a kígyót az erő és bölcsesség szimbólumaként tartja számon, Serpenti névre keresztelt kollekciója évek óta meg-megújuló formában kapható. Nyakláncon kívül karkötők, gyűrűk, órák is a részét képezik. Meg se merjük becsülni az ékszer árát, merthogy akár 2,5 milliárd forintba is kerülhet (kérdés, van-e, aki megveszi annyiért).

Sophie Marceau és a Chopard

Sophie Marceau a Mad Max: Fury Road premierjén villantott sötétezüst színű, gyémántokkal kirakott kígyós nyakéket, mellyel túl magasan sliccelt Alexandre Vauthier estélyijét dobta fel. A nyakék a Chopard "Animal World" kollekciójának része, és mint tudjuk, a Chopard árai is a Bulgari közelében járnak, tehát nem filléres darabról van szó. Érdekesség egyébként, hogy a kígyómotívumot 2013-ban különösen nyomták az ékszerházak, mivel a kínai horoszkóp szerint az a kígyó éve volt: akkoriban sokszor kerültek elő ezek a szép ékszerek a vörös szőnyegen, de 2015-ben úgy tűnik, újra eljött az idejük.

És a Boucheron-hírességek

Talán a francia Boucheron nevét kevesebben ismerik, de a 150 éves divatháznak is komoly híre van: vásárlóik közt tudhatták Ava Gardnert, Edith Piafot, Sarah Bernhardt-t, királyokat, királynőket. Frédérique Boucheron 1858-ban alapított ékszerháza sem hagyta ki a kígyómotívumot, és a marketingesek ügyesen kihasználják a Cannes-i Filmfesztivált – így kerülhetett Natasha Poly majd Diala Makki nyakába is a kígyós "Serpent Opalescent Boucheron"nyakék. 

Poly aranylamé Michael Kors ruhához párosította a gyémántokat, sajnos a ruha csillogása kicsit elvonta a figyelmet a különleges ékszerről. Marilou Berry (francia színésznő) az Inside Out premierjén viselt nagyon hasonló kígyós nyakéket, Diala Makki pedig a Louder Than Bombs május 18-i premierjére kapott kígyót a nyakába. A Boucheron Poly mellett még Salma Hayekkel és Cécile Cassellel is elbüszkélkedett a Facebookon: ők kígyós Adam karkötőt viseltek Cannes-ban. Rossz hír, hogy ha hasonló Boucheron nyakéket szeretne, mélyen a zsebébe kell nyúlnia, a Christie's aukciós háznál tavaly 35 ezer fontért kelt egy hasonló. Az 15 millió forint.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta