OFFLINE

A nadrágszoknya vagy a lamé a rosszabb?

2015. május 21., csütörtök 09:58

A 68. Cannes-i Filmfesztivál május 23-ig tart, de sajnos már most összejött egy nagy merítés rossz ruhákból (és egy cipős botrányon is túl vagyunk). Például az általunk nagyon kedvelt Sophie Marceau most kétszer is melléfogott: egyszer egy idétlen félig bőrnadrág, félig nagyestélyi kombóban mutatkozott, aztán túl magasan sliccelt, köpenyszerű ruhájában villantott bugyit. Natasha Poly is egy hasonlóan béna estélyit választott, ami olyan volt, mintha fürdőruhájára tekerte volna fel a szállodai függönyt.

Az idei fesztiválon a csillogó szatén és lamé anyagok is nagyon mentek, pedig ezek egyrészt optikailag vastagítanak, másrészt könnyű bennük közönségesnek vagy divatjamúltnak tűnni. Eva Longoriának még egész jól állt a mélyen dekoltált, ezüstszínű ruha, de Lindsay Ellingson modell úgy nézett ki, mint aki jelmezbálba indult – és még a feneke is kilógott a ronda estélyiből. Liya Kebede etióp származású modellel bántak el a legrosszabbul, az ő designerruhája konkrétan úgy nézett ki, mintha a tervező a karácsonyról megmaradt díszeket és csomagolóanyagokat hasznosította volna újra, de Sienna Miller Valentino ruhája is inkább tűnt saját készítésű óvodai jelmeznek, mint komoly estélyinek.

Mi borítja ki jobban?

  • 235
    A félig nadrág félig estélyi szett
  • 46
    A csillogó anyagok
  • 144
    A csúnya mintás ruhák

Sokan a csillogó kövekkel kirakott ruhákra esküdtek, például Paris Hilton is, de tőle nem is vártunk mást – és Victoria Silvstedt-től sem, aki rendesen sellőnek öltözött minden nap. Az idei filmfesztiválról se hiányozhatott az excentrikus Elena Lenina, aki hozta a szokásos szintet. A legmeglepőbbek talán Salma Hayek rossz választásai voltak, hisz az ő férje, François-Henri Pinault a luxusruhamárkákat tömörítő Kering vállalat elnöke, szóval Hayek a világ legjobb gardróbjából válogathat magának. Ez idén rosszul sikerült, hiába márkásak a ruhái, egyszerűen rondák. Nézze meg a galériában a 2015-ös Cannes-i Filmfesztivál legrosszabb szettjeit!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta