OFFLINE

Heti kedvenc: idén nyáron is tarol a katonai zöld

2015. május 20., szerda 17:06 |

A khaki nem egy nyárias szín ellentétben a fehérrel vagy mondjuk a citromsárgával, mégis elárasztották a boltokat a katonai zöld holmik, aminek biztos köze van ahhoz, hogy a fast fashion márkák idén sem tudták elengedi a szafari stílust.

Igen, a kertésznadrág most tényleg divatos, a celebnők is ebben járnak. Ha csatlakozni akar az őrülethez, akkor vehet magának akár zöld nadrágot is, amihez nyugodtan hordhat mintás felsőt (blúzt/pólót/trikót) is, főleg, ha kedveli a hippistílust, és mivel közeleg a fesztiválszezon, biztos talál megfelelő kiegészítőket is. 

Az előző szett a munkához talán nem megfelelő, ellentétben ezzel az összeállítással, amit akár az esti buliban is viselhet. Persze ebben az esetben sem kell ragaszkodni az egyszínű blúzhoz, és a tunikaszerű felsőkön keresztül a haspólókig bármivel felveheti ezt a nadrágot. 

A katonai zöld viszonylag sok színnel párosítható, de ha biztosra akar menni, akkor maradjon a fekete és fehér ruhadaraboknál. Persze a kézitáska helyett egy oldaltáska és magassarkú helyett egy balerina- vagy egy papucscipő is megfelel, ha a kényelem a fontos. 

A képen szereplő ruha elegánsabb alkalmakra is tökéletes, de egy hátizsákkal és tornacipővel hordva egy kiadós sétára is elindulhat benne a városban. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta