OFFLINE

Az ön ruhája valakinek a gyerekkorába került

2015. május 20., szerda 13:42

A Designtaxi oldalán futottunk bel a Lew'Lara\TBWA ügynökség kampányába, amelynek középpontjában a gyermekmunka ellen folytatott harc áll. Végül elég erős anyag született – legalábbis nem tudjuk, önökre hogyan hatnak majd a képek, de nálunk nagyon betaláltak.

Első pillantársa a fotók teljesen átlagos divatanyagnak vagy plakátnak tűnnek, azonban ha kicsit közelebbről nézi a ruhák csíkjait, észreveheti a mögülük kikandikáló gyermekek segélykérő arcát. Minden fotó alján az adott ruhadarabra vonatkozó állítás került, például alábbin a "nem lenne szabad, hogy egy tunika valakinek a gyerekkorába kerüljön" mondat olvasható.

A megbízók egyébként a gyermekek jogaiért küzdő Abring Foundation és a Save the Children voltak, a képeket pedig profi divatfotósok lőtték. Az Instagramon külön hashtag is született (#Dress4Good) a témának – jelenleg azonban csak 2 fotót jelöltek meg vele. Ha kíváncsi az egész kampányra, a fenti képre kattintva galéria nyílik, ott pedig megnézheti.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta