OFFLINE

Betört a körme? Teafilterrel megmentheti!

2015. május 17., vasárnap 21:04

Ha hosszú körmei vannak, akkor pontosan tudja, milyen dühítő érzés, mikor hirtelen beszakad az egyik: legtöbbször maga a körömszerkezet mondja fel a szolgálatot, de az sem ritka, hogy valamilyen háztartási- vagy közlekedési baleset áll a háttérben. És ami még ennél is dühítőbb? Hogy a köröm nem is teljesen beszakad, hanem csak félig-meddig betörik, ilyenkor pedig nincs mit tenni: le kell vágni, vagy tövig reszelni, majd utána az összes többit is, mert mégis hogy néz ki, ha kilenc ujján hosszú, egyiken pedig csutkára betört köröm díszeleg? Az ilyen és ehhez hasonló esetekre mutat egy igen hasznos trükköt Julia Graf szépségblogger, aki szerint csupán egy teafilterre van szükség ahhoz, hogy megmentse betört körmeit. Mutatjuk a videót!

Julia Graf blogger nevetségesen egyszerű technikájával – a videó szerint – tényleg megmentheti betört körmeit, professzionális manikűrtudás helyett pedig csak körömragasztóra, ollóra és egy teafilterre van hozzá szükség. Igen, jól olvasta, tényleg teafiltert írtunk, ráadásul az egész csak néhány percet vesz igénybe, így már csak kíváncsiságból is érdemes kipróbálni.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta