OFFLINE

Ilyenek valójában a plus size ruhák

2015. május 15., péntek 11:45

A Buzzfeeden jelent meg a videó, melyben három molett, de teljesen különböző alkatú hölgy felpróbál három, elvileg plus size nőknek tervezett ruhadarabot. A ruhákat netről rendelték, a hölgyek által megadott méretek alapján, merthogy Amerikában sincsenek tele a boltok pluszos nőknek való ruhákkal (ami azért több mint furcsa, hisz ott tényleg nem mindenki nádszálvékony).

Az első hölgy, Tess vagány molett modell, a második szereplő, Kristin csajos stílusú, de hasa miatt nehezen talál ruhát magának, a harmadik lány, Sheridan pedig főként nadrágokat hord – mindhármukban közös, hogy nagyon örülnének neki, ha végre az üzletekben is lennének nagyméretű ruhák és nem kéne a netes rendeléssel bajlódniuk, ahol a legtöbbször nem tudják, mit kapnak a pénzükért. 

Például 42 dolláros sortot a Torridtól, ami kivétel nélkül mindannyiuknak szörnyen áll, és Kristin szerint egyenesen vissza kéne küldeni a pokolba, ahonnan jött. De a Fashion to figure 16 dolláros ceruzaszoknyája se jobb, és a 26,50 dolláros nadrággal sincsenek a lányok megelégedve. A 23 dolláros Forever21 ruhát is csak egyikük vásárolná meg, nézze meg a videóban, melyikük!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta