Ezek a legidiótább konyhai tárgyak

Ha azt hitte, hogy a műanyagedény-szett piacon önnek már nem tudnak újat mutatni, akkor bizonyára nem látta még a legújabb irányt. A köralakú vagy sima négyszögletes dobozok ideje lejárt. Itt az újdonság, ami szerint a fél citromot tegye fél citrom alakú tartóba, a paradicsomot pedig a paradicsom alakú műanyagba, és akkor még az óvszerre hajazó banántartóról, vagy a félavokádó-tetőről nem is szóltunk. 

A gyümölcsök és zöldségek többségét úgy találta ki a természet, hogy legyen rajtuk védőréteg, vagyis héj. Csakhogy, mint azzal most szembesültünk, a civilizáció már túlhaladt ezen az állásponton, és emberek tömegeinek okoz problémát, hogy a banán esetleg megnyomódik, és barna folt lesz a héján. Mint ahogy azt is most tudtuk meg, hogy valamiért nem megfelelő dolog egy almát csak úgy lerakni a pultra, pláne az uzsonnásszatyorba/kosárba.

Sokaknak tehát nem elég a természetes védelem, ekkor jönnek a műanyagok.

Van ugye a sima banántartó. Egy-két éve már ezen is eltűnődtünk a szerkesztőségben, hogy vajon hányszor kerül olyan helyzetbe az ember, hogy renitens, nem szabvány görbületű/méretű banánt vesz, és akkor aztán jön a bosszankodás, hogy hiába a doboz, mégsem ússzuk meg,  hogy megnyomódott a banán a táskában. Bár őszintén szólva, még most sem vagyunk biztosak benne, hogy nem barnul meg egész nap abban a műanyag dologban.

Na de most lépett egyet a tudomány, és láttunk egy...hát...igazán nem túl gusztusos darabot. Persze ez is izlés kérdése, lehet, hogy sokan vannak, akik kifejezetten örömmel szállítják banánjukat egy átlátszó dildóban, furcsa asszociációkat kiváltó dobozban.

De még ennél is kínzóbb kérdés, hogy ki tesz el a hűtőbe egy árva szem paradicsomot (vagy az összeset, egyenként, 1500 forintos dobozokban???), és ki rak tetőt a fél avokádóra? Ahogy egyszemélyes kekszhordó műanyagdoboz nélkül is leéltünk életünk javát, igaz volt, hogy törött keksz jutott uzsonnára, de a törés ellenére ugyanolyan íze volt mint az egész darabnak.

A Dailymail összeszedte és most mi is megmutatjuk a galériában, hogy melyek a legújabb és legmenőbb műanyag dobozok. Ha megrendelné, linkeket is talál a galériában.

Teljesen felesleges konyhai kütyükről már írtunk korábban is, azt a válogatást itt találják.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek