OFFLINE

Mi a franc történt a BAFTA díjátadóján?

2015. május 12., kedd 09:08

Rég volt annyira könnyű dolgunk, mint amikor eldöntöttük, hogy a Dailymail segítségével összegyűjtjük a Bristih Academy Television Awards (BAFTA TV) legfurábban kinéző ruháit. Nem tudjuk, mi történt a celebnőkkel, de ennyi szürke, kőmosott bézs, sellőszerű és előnytelen estélyit rég nem láttunk. Volt, aki Beyoncé és Kim Kardashian pár nappal ezelőtti MET gálás szerelését próbálta lemásolni – mondanunk sem kell, kevés sikerrel. Ha önt is érdeklik a szörnyű szettek, a galériánkban megtalálja őket!

Az említett hölgy Jennifer Metcalfe volt, aki egy félvállas, combnál áttetsző Philip Armstrong-estélyiben jelent meg az eseményen. A ruha többek között azért is előnytelen, mert egyrészt túl vastag bal kart varázsol neki, másrészt a lábai is sokkal vastagabbnak tűnnek, mint amilyenek valójában. A képügynökségi fotók tanúsága alapján Donna Air hiába pörgött-forgott a légies ruhájában, ez sem mentette meg az alaktalan, valamilyen fura okból amorf turnűrrel megtoltott ruhát. Rosie Fortescue szettjéről nekünk egy sajátmárkás dobozos szardínia jut eszünkbe: a Julien Macdonald-ruha még azt is elfelejteti velünk, hogy a celebnő amúgy Valentino-magassarkúban van.

Michelle Keegan House of Fraser ruhája elképesztően alaktalan volt, amit ilyen testre felhúzni pazarlás. DavinaMcCall felült az androgün vonatra, de sajnos a végeredmény túl pincéres lett és Anna Friel estélyijének hátuljára applikált, ezüstszínű bakelitra emlékeztető tárgy sem emelte az est fényét. A galériában megnézheti a felsorolt hírességeket és ruháikat, sőt: olyat is talál, akiről nem írtunk, viszont mindenképpen helye van a legrosszabbul öltözöttek között.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta