OFFLINE

Így néz ki valójában egy Stella McCartney cipő

2015. május 11., hétfő 17:49

Stella McCartney bankot robbantott a magasított talpú, kifejezetten bumszli Oxford-cipőivel: akkora divat lett a tavaly született cipőfazonból, hogy boldog-boldogtalan abban parádézik a divatesemények környékén. A bloggereknek és divatszakembereknek általában egész jól sikerül kombinálniuk az előnytelen lábbelit, mely McCartney-nál 625 és 670 euro közötti áron (170-182 ezer forintért) kapható, de most az általában őrült ruhákban parádézó Helena Bonham Carter is rákapott. 

Szerintem ez a cipő...

  • 174
    Remek!
  • 939
    Nagyon gány.

Ennek hála végre készült pár kép arról, milyen az, ha valaki meggondolatlanul öltözik fel egy ennyire (hang)súlyos lábbelihez: hát elég hülyén néz ki. Szóval ha ön nem született stílusdiktátor, ne is jusson eszébe kidobni ennyi pénzt erre a cipőre, sőt, a Jessica Buurmanról és egyéb gagyi rendelős oldalakról se álljon neki olcsón ilyen cipőt vásárolni, mert nem csak a mérettel és a kialakítással lehet baj, hanem azzal is, hogy nem tud mellé értelmesen felöltözni. Ha nem hiszi, nézze meg a galériát!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta