OFFLINE

Lapos talpú papucsban töltjük a nyarat

2015. május 10., vasárnap 15:52

Még bőven van időnk lélekben felkészülni a következő szezon egyik legnagyobb trendjére, a szőrrel beborított cipőre, így megnéztük, hogy várhatóan melyik tavaszi-nyári lábbeli lesz az előttünk álló meleg évszak legfelkapottabbja. A huffingtonpost.com szerkesztősége már most borítékolta, hogy nem ússzuk meg a nyarat a kényelmes, minimalista stílust követő, kicsit csúszkálós, lapos talpú papucs nélkül, amiben már a kora tavaszi divathét alatt is lencsevégre kaptak egy-két befolyásos divatszerkesztőt, modellt és bloggert. Nézze meg a hajtás után, hogy miben járunk majd a kánikulában!

A kevés anyagot igénylő forma esetében a lehetőségek meglehetősen korlátozottak voltak, de ennek ellenére a divatházak igencsak kreatívan estek neki a papucs újragondolásának. Ennek köszönhetően menő a kövekkel díszített, a farmerrel, illetve szőrmével bevont, a monogramos, a retro, a telitalpú, valamint a bohémebb, rojtos verzió is 2015 első felében. A külföldi webáruházak átlagosan 12.900 és 119.169 forintra árazták be a "pacskernek" is nevezett fazont, míg a hazai fast fashion boltok ennél jóval barátibb árakkal készültek fel a dömpingre.

A Mangóban egy klasszikus, Birkenstockra emlékeztető darab 13.995 forintba kerül, de találni 9995 forintos és 17.995 forintos papucsot is a spanyol márkánál. A Zarában 7995 forintról indulnak a papucsok, egy kövekkel feldobott darabért 14.995 forintot, egy hegyes orrú papucsért pedig 9995 forintot kell fizetnünk. Az online boltot nyitó H&M-ben 5990 forintért láttuk a legolcsóbbat, a legdrágább és a legszemrevalóbb pedig egy kígyóbőrrel bevont darab volt 17.995 forintért. Nézze meg a galériában a szezon egyik legmeghatározóbb trendjét és a márkák kínálatát!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta