Blake Lively uralta a vörös szőnyeget a tavaszi szezonban

Hol máshol mutathatta volna meg Blake Lively, hogy milyen kicsattanó formában van pár hónappal a szülése után, ha nem legújabb filmje, a Lee Toland Krieger által rendezett Adaline varázslatos élete című alkotás premierjének vörös szőnyegén és sajtóeseményein? Az online bolttal is rendelkező szőke színésznő a szerepe szerint egy 20. században élő 29 éves nőt alakít, aki egy katasztrofális baleset elszenvedése után nem öregszik tovább és világkörüli útra indul, majd szerelmes lesz.

A történet és a stáblista azt sejteti, hogy számos emlékezetes ruhaköltemény lesz majd látható a filmben, amit a Moulin Rouge Oscar-díjas jelmeztervezője, Angus Strathie készített. „Ebben a filmben a ruhák tényleg Adaline történetének főszereplőivé válnak. Lively nagy kedvencei voltak az ötvenes évek ihlette pulóverek és a hatvanas éveket idéző miniszoknyák” – mondta a gondosan összeállított kollekcióról Strathie.

Blake Lively mindig otthon volt a vörös szőnyeges eseményeken való mosolygásban és integetésben, ami jól láthatóan ezúttal sem esett nehezére, sőt remekül álltak rajta a sajtótúrára kiválasztott ruhaköltemények, amelyek stílusosan utaltak a filmen áthidaló kilenc évtized meghatározó stílusjegyeire és divathullámaira – írja a marieclaire.com. Az amerikai turné alatt felvonultatott koktélruhák és estélyik közül szinte kivétel nélkül mindent felvennénk a Balmain szereléstől kezdve a Marc Jacobs és a Valentino összeállításokon át a dívásabb Monique Lhullier kreációkig. Nézze meg a galériában, hogy milyen Louboutin cipőkben és csodás ruhákban harangozta be új filmjét Blake Lively!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek