OFFLINE

A jóganadrág az új farmer

2015. május 8., péntek 09:29

A Gap a jövőt a jóganadrágokban látja. Olyannyira, hogy szerintük a farmer már sosem lesz divatos, hanem mindenki melegítőnadrágban, leggingsben vagy jóganadrágban járkál majd. A cég éppen ezért az Athleta nevű márkájába fekteti a legtöbb pénzt, úgy látják ugyanis, hogy a jövő a sportcuccokban van, hiába hogy mi még mindig tartjuk magunkat ahhoz, hogy a jóganadrágot jógázáshoz kell hordani

Az Athleta vezetője, Nancy Green a Buzzfeednek elmondta, hogy az új generációnak már nem a farmer az alapdarab, hanem a jóganadrág és a melegítő és a jövőben mindez egyre csak erősödni fog. Az Athleta márkának már 100 üzlete van és gyorsan terjeszkedik, ezzel pedig a jógaruházatairól híres Lululemon egyik legnagyobb konkurenciájává nőtte ki magát. A Gap és az Old Navy is erősített az utóbbi években a leggings és edzőruha kínálatán. 

A Business Insider szerint az eladási mutatók is ezt az új trendet támasztják alá, vagyis a farmerek eladási számai csökkentek, míg a sztreccs edzőnadrágok népszerűsége robbanásszerűen növekszik. A Piper Jaffrey felmérése szerint a tinik többsége Nike és Lululemon üzleteiben költi a pénzt a megszokott márkák helyett. A felmérés szerint a leggings, azon belül is a jóganadrág lett a legerősebb trend a fiatal lányok között, míg a farmer be sem került a tízes listába. 

Ha úgy érzi, nem jöhet annál rosszabb, mint hogy jóganadrágban szaladozzon mindenhova, akkor elmondjuk, hogy a felmérések szerint egy dolog van, ami a női sportruháknál is gyorsabban terjed: a férfi sportruhák, vagyis az új trendek szerint a férfiak kedvenc ruhadarabja a rendes nadrágnak kinéző melegítőalsó lesz. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta