OFFLINE

Összeöltözött Madonna és Katy Perry

2015. május 6., szerda 13:36

Régóta vártuk, hogy valaki bevállalja Jeremy Scott valamelyik merész Moschino ruháját egy elegáns gálára: a tervező még a mekis kollekcióhoz készített pár tarka estélyit, de a 2015-ös őszi-téli kollekcióban is láttunk érdekes szetteket. A Met-gálán eljött Scott ideje, ugyanis rögtön két énekesnő is tőle választott estélyit: Madonna és Katy Perry graffitis ruhákban vonult a vörös szőnyegre és egyáltalán nem zavarta őket, hogy összeöltöztek.

Katy Perry egy dekoltázsnál fodros, színes graffiti-mintával díszített aljú ruhát, graffitis kesztyűket és egy spray-formájú táskát vett fel a távol-keleti tematikájú Met-gálára: nem csak az volt vele a baj, hogy egyáltalán nem illett az est stílusához az ő stílusa, hanem az is, hogy túl sok volt a jóból. Túl sok szín, túl sok fodor, túl nehéz anyag, túl flegma pózok – írja a Red-carpet-fashion-awards.com. Ezzel egyet tudunk érteni, de ez azért még mindig jobb, mintha gésának öltözött volna, és ahogy a koncertjein láttuk, erre is volt esély.

Az 56 éves Madonna hasonlóan festett Moschino estélyijében, de az legalább nem volt olyan tarka, mint Perryé. Az ő ruhájához készült köpeny egy kicsit közelebb hozta a szett stílusát az est kínai tematikájához, de azért elég távol állt a többi vendég stílusától. Persze lehet Perry és Madonna húzását őrülten egyedinek és vagánynak is nevezni, hisz a két énekesnő magabiztosan pózolgatott a vörös szőnyegen (ahol a tervező, a szintén saját ruháiba öltözött Jeremy Scott kezet is csókolt nekik), de lehet, hogy ön szerint is túlzás ennyi szín és anyag, és Scott estélyi ruhái sajnos a vörösszőnyegen nem, csak a kifutón állják meg a helyüket. Szavazzon: ön szerint jól nézett ki Perry és Madonna a kínai tematikájú Met-gálán, vagy egyáltalán nem illettek a képbe? És hogy tetszenek önnek a harsány Moschino-estélyik?

Mit szól?

 • 104
  Szerintem szuperek ezek a Moschino estélyik!
 • 45
  Az estélyikkel nincs baj, de nem erre a gálára kellett volna őket felvenni.
 • 84
  Ezek a ruhák embernek nem állnak jól, szörnyűek!
 • 50
  Madonnának jól áll a feltűnő ruha, Perrynek nem.
 • 22
  Perrynek jól áll a graffiti, Madonnának nem.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta